Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek hol van az a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hol van az a határ, amin túl a megcsalás már nem számít bűnnek?

Figyelt kérdés
2017. febr. 22. 00:00
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
37%
Azt értem lelki nyomoréknak aki minden szart megbocsájt, elnéz csak azért hogy ne legyen egyedül és vele maradjon a Fiú vagy a Lány. 23 L
2017. febr. 22. 07:31
 12/25 anonim ***** válasza:
11%
Igen azonnal be adnám a válópert
2017. febr. 22. 07:33
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném hogy ha együtt vagy valakivel esetleg 10 éve és kiderülne hogy valamikor volt valami és rögtön elhagyá HA az az egy dolog történt csak meg. Nem olyan egyszerű. Annyi évvel a háta mögött az ember ha szerelmes mindenhogy kötődik a párjához,tárgyilagosan,fizikálisan és lelkileg is és valószínűleg megbocsájtana egy idő után...stb de ha többször megtette akkor valószínűleg már nem. Könnyű azt mondani hogy rögtön ott hagynám de ha a valódi szituba lennétek nem ilyen könnyen menne senkinek.
2017. febr. 22. 07:39
 14/25 anonim ***** válasza:

Nem tudom en maskepp ertelmezem a kerdest.

Nekem az a megcsalas, ami forditott esetben ha a masik ha megtenne mar fajna nekem.

Igy pl az en kapcsolatomba mar a masra gondolas is bun. Mindkettonk szerint.

De a kerdest en igy ertelmezem:

Ha pl nekem lenne egy autobalesetem es eber komaba fekudnek mar 6. eve abszolut elneznem h parom massal van.

Es orulnek is neki!

2017. febr. 22. 08:21
 15/25 anonim ***** válasza:
10%

Persze pontozzatok le nyugodtan indoklás nélkül. Ha nektek az teljesen elfogadható, hogy valaki 20 évig képes hazudozni azzal kapcsolatban, hogy félre kefélt...hát akkor egészségetekre, hál isten nekem még van gerincem.

7-es voltam.

2017. febr. 22. 09:15
 16/25 anonim ***** válasza:
22%
Utolsó, ne törődj vele. Szerintem is tök hülyeség volt megbocsájthatatlannak kiáltani a világ összes esetét (pedig többnyire tényleg az) de az átlagember tekintve hogy nem túl intelligens, az összes véleményt egynek kezeli, igy mindegy hogy mit írsz, ha az nem pozitív a megcsalásra nézve, ezért pontoztak le, mint mindenhol máshol is. És ebben pont teljesen igazad van hogy 20 éven keresztül hazudni és úgy élni teljes röhej, 20 év kuka, hiteltelenség. És akkor már a többi is.
2017. febr. 22. 10:45
 17/25 anonim ***** válasza:

Valamit nem értek. Ha nem beszélek valamiről, akkor hazudok?

Az erős felindulásban elkövetett emberölés is elévül 5 év alatt! Ha beismerem, se kerülök börtönbe, bíróság elé sem állítanak. Egy félrelépés sokkal nagyobb bűn?!

Itt nagyon vérszomjas, bosszúálló emberek vannak. Gondolom, sokat szenvedtek nők miatt.

2017. febr. 22. 11:10
 18/25 anonim ***** válasza:
2017. febr. 22. 12:31
 19/25 anonim ***** válasza:

Gratulálok. (amúgy inkább 15 év az, mint 5, és csakis az ilyen jellegű gyilkosság ami "sima" emberölés, bosszúból vagy "egyszeri hibából" és nem minősített)

De most már csak azt magyarázd meg, hogy ennek mi köze a párkapcsolathoz? Nem a társadalomba kell integrálni, hanem egy bizalmi kapcsolatot fenntartani, aminek a nevében benne is van hogy bizalom. Mondjuk, tisztelet, szeretet, szerelem szerintem legalább a másik megtisztelése, ami kijár benne, és ha 20 év, vagyis 7300 nap eltelik úgy, hogy bármikor elmondhatta volna, de nem tette, hanem inkább a könnyebb utat választva eltitkolta a másiktól hogy a másik hazugságok és tévhitek között maradjon, az elég szánalmas. De szerintem az is, aki úgy gondolkodik, hogy akkor sem akarna tudni róla, mert fontosabb az illúzió fenntartása neki, minthogy szembenézzen bármivel. Nekem belegondolni is kínos, hogy a "problémát", vagy "egyszeri esetet" nem voltak képesek megbeszélni, és 20 év kellett hozzá hogy valamilyen formában kiderüljön. Nem a megcsalás a kudarc feltétlen, de ez már elég nyilvánvaló bizonyítéka annak. Ettől függetlenül még lehet benne élni és eltartani egy családot, házasságot, én nem azt vitatom ;)

2017. febr. 22. 14:09
 20/25 anonim ***** válasza:

Ez mindenkinél máshol húzódik.

Van, aki azt sem tudja elnézni, hogy a másik maszturbál, nélküle. Vagy de legalább CSAK rám gondol közben!!

(Egy fenét)

Van, aki a flörtölést sem tudja elnézni.

Én meg részemről nem válaszolok, szerintem mi az.

2017. febr. 22. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!