Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hol van az a határ, amin túl a megcsalás már nem számít bűnnek?
Nem tudom en maskepp ertelmezem a kerdest.
Nekem az a megcsalas, ami forditott esetben ha a masik ha megtenne mar fajna nekem.
Igy pl az en kapcsolatomba mar a masra gondolas is bun. Mindkettonk szerint.
De a kerdest en igy ertelmezem:
Ha pl nekem lenne egy autobalesetem es eber komaba fekudnek mar 6. eve abszolut elneznem h parom massal van.
Es orulnek is neki!
Persze pontozzatok le nyugodtan indoklás nélkül. Ha nektek az teljesen elfogadható, hogy valaki 20 évig képes hazudozni azzal kapcsolatban, hogy félre kefélt...hát akkor egészségetekre, hál isten nekem még van gerincem.
7-es voltam.
Valamit nem értek. Ha nem beszélek valamiről, akkor hazudok?
Az erős felindulásban elkövetett emberölés is elévül 5 év alatt! Ha beismerem, se kerülök börtönbe, bíróság elé sem állítanak. Egy félrelépés sokkal nagyobb bűn?!
Itt nagyon vérszomjas, bosszúálló emberek vannak. Gondolom, sokat szenvedtek nők miatt.
Gratulálok. (amúgy inkább 15 év az, mint 5, és csakis az ilyen jellegű gyilkosság ami "sima" emberölés, bosszúból vagy "egyszeri hibából" és nem minősített)
De most már csak azt magyarázd meg, hogy ennek mi köze a párkapcsolathoz? Nem a társadalomba kell integrálni, hanem egy bizalmi kapcsolatot fenntartani, aminek a nevében benne is van hogy bizalom. Mondjuk, tisztelet, szeretet, szerelem szerintem legalább a másik megtisztelése, ami kijár benne, és ha 20 év, vagyis 7300 nap eltelik úgy, hogy bármikor elmondhatta volna, de nem tette, hanem inkább a könnyebb utat választva eltitkolta a másiktól hogy a másik hazugságok és tévhitek között maradjon, az elég szánalmas. De szerintem az is, aki úgy gondolkodik, hogy akkor sem akarna tudni róla, mert fontosabb az illúzió fenntartása neki, minthogy szembenézzen bármivel. Nekem belegondolni is kínos, hogy a "problémát", vagy "egyszeri esetet" nem voltak képesek megbeszélni, és 20 év kellett hozzá hogy valamilyen formában kiderüljön. Nem a megcsalás a kudarc feltétlen, de ez már elég nyilvánvaló bizonyítéka annak. Ettől függetlenül még lehet benne élni és eltartani egy családot, házasságot, én nem azt vitatom ;)
Ez mindenkinél máshol húzódik.
Van, aki azt sem tudja elnézni, hogy a másik maszturbál, nélküle. Vagy de legalább CSAK rám gondol közben!!
(Egy fenét)
Van, aki a flörtölést sem tudja elnézni.
Én meg részemről nem válaszolok, szerintem mi az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!