Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért jár valaki prostihoz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jár valaki prostihoz?

Figyelt kérdés

2017. febr. 21. 19:17
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
39%

Én is béna vagyok, sajnos jó nőket nem tudok felszedni... csak anyád jutott nekem :(

Kolompol a muffjában a langalló kolbászom, csapdossa az Aggteleki nagytermet, akkora.

(Kb ilyen hasznosságú okosságot mondtál)

2017. márc. 1. 00:11
 22/24 anonim válasza:
14%

Uraim! A legszebbet veszítitek el! Hol a kölcsönös szerelem,a lángolás? Még nem ismeritek? Szerelem nélkül

az egész aktus mit ér? Mikor lesz család, gyerek?

Ha nincs gyereked nem ismered a gyerek örömét, Persze a gondot és a bánatot sem.

Most azt gondoljátok egy lejárt szavatosságú mamácska

írását olvassátok és ha átgondolom, lehet, hogy igazatok van! Férjemmel sok éve élünk házasságban és döbbenten olvasom a véleményeket.Az érzelmekről szó sem esett. Így rideg az élet.

2017. márc. 1. 11:56
 23/24 anonim ***** válasza:
Én nem egyedül járok prostihoz. Hanem a párommal. Még ha ez fura is. Egyszer már vagy 6 éve együtt voltunk egy discóban szórakozni. Egyszer csak odajött hozzánk egy nagyon szép szőke hosszú hajú baba arcú lány, tipikus az az álomnő kategória. És megpróbált lekapni. De nem jött neki össze. Majd megkérdeztem, hogy mégis mi volt ez! Elmesélte, hogy szétment a párjával, és a barátnői biztatták fel arra, hogy szedjen fel egy olyan pasit akinek van nője. Elnézést is kért a viselkedéséért, és meghívott minket egy italra párommal. Láttam, hogy páromnak szimpatikus volt a lány, mert nem az a tipikus szőke aki csak arra való, vele beszélgetni is lehetett. Tök aranyos csajszi volt,csak mivel megcsalták ezért teljesen össze volt zavarodva, oda volt az önbecsülése. De egyébként ez a lány az a fajta szépség volt, amelyikhez halandó pasik oda sem mernek menni. Na mindegy elkezdtünk iszogatni, majd párom felhozta, hogy mit szólnék ha belemennék egy kis játékba, mert tudja, hogy nagyon szeretem a szőkéket(hozzáteszem soha nem volt még szőke párom, nem úgy alakult az élet soha), és smárolnák a csajjal. Hát először nem tudtam mit mondjak. Párommal nagyon szerettük és szeretjük egymást a mai napig. De nagyon tetszett a dolog. Hát belementem, és elkezdtünk csókolózni Alexandrával(ő a szöszi), erre a barátnői csak lestek, hogy most mi van, majd elkezdtek csajosan visítani(ahogy szoktak amikor örülnek valaminek). Majd itt jött a fordulat. Párom is közel lépett majd lekapta a csajt. Na ez már tényleg nagyon bejött nekem is. (párom tudta, hogy volt pár ilyen élményben részem, 2 csaj 1 pasi, és örömet szeretett volna okozni). Na itt a barátnők már nem visítottak, hanem mindegyik bámult :D. Álltak és néztek mint az a bizonyos a lakodalomban. Na jó megtörtént a csók, iszogattunk tovább. Láttam páromon, hogy tetszik neki ez az egész, és persze engem is eléggé felpörgetett. Majd telt az éjszaka, táncolgattunk hármasban, de már körülbelül sejtettem, hogy nem kettesben megyünk majd haza. Nagyon jól elvoltunk így hárman. Majd kb. hajnal 4 felé benyögi párom, hogy menjünk haza mert már kezd fáradni,(na itt picit féltem, hogy akkor most búcsút veszünk egymástól). Kriszti(ő a párom) kérdezi, hogy fáradtak vagyunk-e, mert ha nem akkor felmehetnénk hozzánk és ott bulizhatnánk tovább. Nem voltunk fáradtak! :) A lakásba felérve nem tudom hirtelen mi történt, de semmi udvariasság, csak az állati ösztönök, párom cibálta le rólam a nadrágomat, és már térdelt is mint akit épp megbüntettek mert rossz gyerek volt. Alexával egymást faltuk mintha meg akartuk volna egymást enni. Innen viszont nem írom tovább mert nagyon csúnyán 18-as karika lenne, és azt a moderátorok úgyis törölnék. A lényeg, hogy délelőtt 9-ig nem aludtunk el. Nagyon jó volt mindhármunknak. Ezután az éjjel után kezdődött minden. Tetszett páromnak is, meg nekem is ez a felállás, persze mind a ketten tudjuk, hogy ezek csak szexuális vágyak amit mi meg mertünk élni. Azóta Alexa külföldre költözött, és a kapcsolat is megszakadt (családja van), de mi havonta 1-2 alkalommal elmegyünk prostihoz, ott nem kell udvarolni, csak kiéljük magunkat. Idén lesz az esküvőnk, nagyon boldogok vagyunk. És tényleg nagyon szeretjük egymást. Máshogy ez nem is működne. Egyikünk sem csalja meg a másikat, nem is veszekszünk egymással. Teljesen harmonikus kapcsolatban élünk. Még ha ez másoknak nagyon fura és elképzelhetetlen dolog is. Na mi ezért járunk prostihoz. Hozzáteszem, hogy lassan 8 éve vagyunk együtt, és közel 10 év a korkülönbség.Párom 28 lesz, és meg 37 vagyok, de idén töltöm a 38-at.
2017. márc. 1. 13:49
 24/24 Tóth Károlyka ***** válasza:
Amiért a cipészhez cipőt javítani. Ha jó munkát szeretnél, azt egy szakemberre bízod.
2017. márc. 3. 00:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!