Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megbánnám ha elmennék egy prostihoz?
18 éves, szűz fiú vagyok akinek még barátnője se volt...A környezetemben mindenkinek volt már kapcsolata, csak nekem nem. Nem tudom meddig várjak még az igazira, sokan mondták, hogy a szüzesség elvesztése oldaná a gátlásokat és utána könnyebb lenne. Nem vagyok totál reménytelen srác,van néhány lány haverom,úgy alapból bírni is szoktak a csajok, lehetett volna már barátnőm is, de ők meg nekem nem feleltek meg. Úgy gondolom hogy ha már prostihoz megyek, akkor egy minőségihez mondjuk a beszámolók.hu-ról.
Mit gondoltok?
"lehetett volna már barátnőm is, de ők meg nekem nem feleltek meg"
aki a kicsit nem becsüli... :)
a szüzesség elvesztéséhez nem mind1 milyen csajt dugsz meg?
mert aki a k*rvázáson gondolkodik 18 évesen...
vagy kamu a kérdés, vagy csak a yolo haverok előtt akarsz felvágni hogy mekkora yolo voltál mert egy prosti vette el a szüzességet akit előtted már 3-an televertek aznap :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!