Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha elmész egy prostihoz,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elmész egy prostihoz, akkor ő nézi a méreted?

Figyelt kérdés
A péniszem 11cm körméretű, 14 cm hosszú, és még szűz vagyok, ezért akarok elmenni egy prostihoz, de méretem miatt nem merek, van olyan hogy a prosti ha kicsi a p@cs nem vállal el?
2016. dec. 2. 15:57
1 2
 1/11 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
A pénztárcád nézi meg az életkorod. Félek a másodikon elbuknál.
2016. dec. 2. 16:00
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Inkább örül neki, hogy nem fog fájni. Az olyan prosti, aki leszólja az ügyfelei farkát, hamar munkanélküli lesz.
2016. dec. 2. 16:12
 3/11 anonim ***** válasza:

Nyilván nézi, hiszen nem vak :D

De beszólni nem fog miatta, ilyet legfeljebb csak egy ótvaros, büdös, drogos, fogatlan cigóribi csinálna, aki az 5ös út mellett álldogál, de gondolom nem ilyenhez terveztél menni.

Egy igényes és kulturált örömlány az intelligens, kedves, odaadó, és nagyon is jól tudja a dolgát, nem fog beszólni, leszólni, semmi ilyesmi nem fog történni.

2016. dec. 2. 16:21
 4/11 anonim ***** válasza:

Arra a 2 percre amíg eldurransz nem hal bele ha kicsi!

Fizetsz, ő szolgál/tat! Ha nagy lenne, lehet hogy még fizet is neked! (nehogy elhidd)

2016. dec. 2. 16:22
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
22 cm alatt nem foglalkoznak senkivel. Bebuktad, igazi barátnőt kell keresned.
2016. dec. 2. 16:31
 6/11 anonim ***** válasza:
Egy prostit nem érdekli a péniszed mérete.. Neki csak az a lényeg, hogy fizesd ki..
2016. dec. 2. 16:41
 7/11 anonim ***** válasza:
Max akkor, ha anált szeretnél, mert a nagyon nagy fáj nekik.
2016. dec. 2. 16:56
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem is értem, honnan szeditek az ilyen baromságot.. a prostik nagy részének az a jó, ha kicsi, vékony, hamar elmész,sokat fizetsz! Kivéve azt az elenyészőmennyiségű pár prostit, aki tényleg élvezi is.
2016. dec. 2. 16:59
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem, sőt van egy-két prosti, aki inkább a kisebb méretet kedveli. Egyedül azt nézi,hogy ápolt vagy e, már ha igényes prostihoz mész, ja meg a pénzt ugye, ha megvan a pénz, akkor felőle elmaszatolhatsz rajta egy 8 cm p@ccsel is.
2016. dec. 2. 17:03
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

Az az első amit szemügyre vesz. Minden nő a faxt a nézi meg először egy mezítelen pasin.

Készülj fel, hogy jót fog mosolyogni a kicsi pöcörődön.

2016. dec. 2. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!