Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, lenne még nála esélyem mindezek ellenére, mit tanácsoltok?
Hogy történt?
4 éve történt már, én 28, ő 24 volt akkor. Összegabalyodtam a csajjal (petting), majd megmondtam neki, hogy nem akarok komoly kapcsolatot.... Ő erre felajánlotta, hogy akkor egyelőre legyen csak szex közöttünk. Én _hülye_ (ó, én hülye!!!) meg visszautasítottam, magam sem tudom már, miért. Majd másnap egy e-mailben szerelmet vallott nekem, amire nem válaszoltam semmit...
Kb. 1 évvel később írtam neki chaten, és igazából benne lett volna a csak szex kapcsolatban is, de aztán abbamaradt ennek a "megbeszélése", mert megismerkedett egy másik sráccal, akivel elkezdtek randizgatni. Azóta nem találkoztunk.
Tavaly januárban írtam neki, hogy "boldog új évet", mire kikelt magából, hogy minek írok neki egyáltalán, ha barátok nem vagyunk (mert a barátság nem ilyen), párkapcsolatot nem akarok tőle, úgyhogy szépen megkér, hogy döntsem el, mit akarok.
Úgy érzem, lenne még nála esélyem mindezek ellenére, mit tanácsoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!