Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Úgy érzem, lenne még nála...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem, lenne még nála esélyem mindezek ellenére, mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

Hogy történt?

4 éve történt már, én 28, ő 24 volt akkor. Összegabalyodtam a csajjal (petting), majd megmondtam neki, hogy nem akarok komoly kapcsolatot.... Ő erre felajánlotta, hogy akkor egyelőre legyen csak szex közöttünk. Én _hülye_ (ó, én hülye!!!) meg visszautasítottam, magam sem tudom már, miért. Majd másnap egy e-mailben szerelmet vallott nekem, amire nem válaszoltam semmit...

Kb. 1 évvel később írtam neki chaten, és igazából benne lett volna a csak szex kapcsolatban is, de aztán abbamaradt ennek a "megbeszélése", mert megismerkedett egy másik sráccal, akivel elkezdtek randizgatni. Azóta nem találkoztunk.

Tavaly januárban írtam neki, hogy "boldog új évet", mire kikelt magából, hogy minek írok neki egyáltalán, ha barátok nem vagyunk (mert a barátság nem ilyen), párkapcsolatot nem akarok tőle, úgyhogy szépen megkér, hogy döntsem el, mit akarok.

Úgy érzem, lenne még nála esélyem mindezek ellenére, mit tanácsoltok?

2017. febr. 21. 10:40
 1/9 A kérdező kommentje:
Több, mint 1 éve már, hogy nincs semmi kontaktus, facebookról is törölt már.
2017. febr. 21. 10:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az a kerdes itt, TE mire akarsz eselyt? Ha parkapcsolatra, akkor bele kell huznod es meggyoznod ot, hogy idiota voltal, komolyan gondolod, tenyleg szeretned. Ha csak szexre kellene, akkor inkabb hagyd, oltari nagy parasztsag lenne toled.
2017. febr. 21. 10:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ló nincs? Jó a szamár is?
2017. febr. 21. 11:33
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Még midig nem derültek ki a szándékaid, így viszont nehéz válaszolni bármit is.
2017. febr. 27. 13:43
 5/9 anonim ***** válasza:
75%
Ha tényleg tetszik, írd meg neki hogy feleségül vennéd:)
2017. febr. 27. 14:27
 6/9 A kérdező kommentje:
Csak szexkapcsolatot szeretnék tőle...
2017. febr. 28. 12:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha kapcsolatban van, vagy van bárki is az életében, hagyd békén. Ha nem, akkor hívd fel vagy írj neki, és invitáld meg egy kávéra. Ha sikeres a kontakt és nyitott rád, add neki elő ugyanezt és, hogy sokat gondokodtál, van, amit megbántál, hogy így alakult és nem lett köztetek semmi. Előre mondom, hogy most már könnyen lehet, hogy megkomolyodott. És újta leírom: ha van udvarlója vagy párja, akkor ennyi volt.
2017. febr. 28. 13:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Van még mit tanulnod, kérdező...érzelmi intelligenciád szintje alacsony, vagy nem létező. Az a lány szeret, de legalábbis szeretett téged. Ne alacsonyítsd le szexajánlattal. De ha mondjuk mégis megteszed és bele is megy, akkor hajrá, megérdemlitek egymást.
2017. febr. 28. 14:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez a hajo elment. S a csaj is latja hogy mashol nincs semmi neked akkot kopogtatsz nala. Ez eleg luzer dolog. A csajok nem szeretik az ilyet. De!!! Adj neki eselyt hogs torlesszen: jelentkezz nala, hogy neha szexelhetnetek, hadd pattintson le (mert le fog!) es akkor qvittek vagytok.
2017. ápr. 3. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!