Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly, és segítő szándékú válaszokat várok, szexuálisan tapasztalt emberektől. Mit tanácsoltok? 20/N
Eddig átlagos, romantikusabb fajta szex volt a barátommal (26), orgazmus mindkettőnknek, stb. Jó vele a szex.
Engem ugyanakkor kisebb koromtól fogva motivál egy kicsit mocskosabb fajta szex, egy dominánsabb partner. Nem megalázás, kínzás, meg ilyesmi, de vadabb menet, és hát mint mondtam, egy dominánsabb viselkedésű partner az ágyban.
Őt is érdekli ez, van hajlama ilyesmire, előttem már volt ilyen együttléte, csak mi eddig nem tettük, valahogy a rózsaszín köd van rajtunk. :D Még csak 3 hónapja hogy szexelünk, 9 hónapja hogy megismerkedtünk, ráadásul én szűz voltam.
Szóval már volt egy ilyesfajta menetünk, egy próbálkozás, úgy éreztem magam mint valami színdarabban... :D De jó volt! Izgató az ilyen menetek gondolata.
Tapasztaltaktól kérek tanácsot, ennek bevezetésére, meg mikéntjére.
"kisebb koromtól fogva motivál"
Kisebb gyerekként én is gyakran kényszerítettem a Barbiimat az erőszakosabb közösülésre.
Beszéljétek meg!
Elottem levo jol mondja!
Egy kis pia, es mikor kezdodik a szex, mondd neki, hogy b@$$zon meg, mint egy utolso k.rv@t! Szerintem ha kicsit mocskosul beszelsz,azzal is gerjesztheted a vadabb szexet. Vagy dobd ki a telefonjat az ablakon, es mondd, hogy buntessen meg!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!