Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm megy el szex közben mit tegyek? Mit tanácsoltok? 19/f
kétszer is volt h szexeltünk tényleg jó sokáig. több mint fél óráig stb. de nem... élvezi de nem megy el.
és emiatt most en lennek a hibas?
rendesen toltam én is nem értem mi a baj?
Mióta vagytok együtt? Lehet, hogy csak össze kell még csiszolódnotok.
#1: Akkor szólok az exemnek, hogy egy talicska volt, mert szex közben kiabálta, hogy "Ez az, toljad!", majd elélvezett.
3 éve vagyok együtt barátommal, mindkettőnknek első kapcsolat. Soha nem sikerült nekem még elmennem szex közben, tehát hüvelyi orgazmusom még nem volt. A csiklóival semmi gond. Már sokmindent kipróbáltunk, de semmi... :/
19L és 20F
Romantika és előjáték nélküli, gyors, kemény reszelős szex a kedvencem és mindig van orgazmusom és nem vagyok talicska se. :D
Ettől még szeretjük egymást a párommal, de azért az túlzás, hogy az orgazmushoz a romantika feltétel lenne. Szexkapcsolatokban még érzelem sincs, de orgazmus igen.
Ettől függetlenül lehetséges, hogy segítenének ezek a dolgok is, ha a lánynak az a baja, hogy görcsöl valamin, fejben nem tudja elengedni magát. De ezt nem tudjuk, hogy ez-e a baja vagy más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!