Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tippek egy "kezdőnek"?
Hello. Nem rég új pàrkapcsolatom lett, és még én viszonylag újonc vagyok addig a partnert egy 4 éves kapcsolatból csábítottam el így nem vavyok teljesen biztos a tudàsomban de nem szégyenlek segítséget kérni. A nő szereti a kicsit vadabb, hevesebb szexet (hajhúzàs, kis harapàs stb) szóval első sorban olyanoktól kérnék tanàcsot akik hasonló kategóriàban dolgoznak. Mi az amit szerettek, amire beindultok vagy ami màr túl sok lehet. Meg úgy àltalàban hogy képzeltek el egy aktust (màrmint a nők). A csaj tudja ezt rólam de màr a férfiúi büszkeség miatt sem szeretnék failt lőni és lassan aktuàlis az első
Előre is köszi
azért mi lehet abban a nőben, ha ott hagyott egy 4 éves kapcsolatot, egy szárnyait most bontogató srácért?
érdekes.
Ezt nem lehet így leírni, mert minden nő másra gerjed be. Minden lány másképp szereti. Van aki a vad szexért van oda, van aki nem szereti durván, csak érzelmesen.
Van aki mindkettő stb.
Ha tudod h mit szeret, (mint írtad) akkor add meg neki! ne foglalkozz semmivel sem. Ha elsőre jól megdugod utána visszajárnak ;) ha meg nem, akkor meg keféltél egy jót.
Írom ezt annak dacára, hogy mivel az én csajomat is elcsábították a kapcsolatból, rühellem az ilyen embereket, de tudom hogy mindig kettőn áll a vásár.
26/F
Hmmm... ez szerintem nagyon ingoványos. Mert ha is egy lány szereti, hogy harapdálják pl a mellét, te meg nagy betykesen csinálod a párodnál, ő meg csak néz, hogy te jó ég, ez meg mit művel??? :D
Szerintem ne az itteni véleményekre alapoz. A szex a tiétek, közösen alakítjátok ki. Az elején nem vagytok összecsiszolódva és jobb tőle kérdezni vagy nézni a reakcióját.
Mi is sokszor csináljuk azt a párommal, hogy irányított szex van, tehát megmond mindent, mit műveljünk a másikkal, milyen erősen.
Valakinek jó ha csavargatják a bimbóját, van akinél meg kell várni egy bizonyos izgalmi fokot mert amúgy fáj neki, és van akinek végig fáj, tehát hiába van benne a "vadabb" pakkba, neki nem fog bejönni.
Én azt mondom, hogy van időtök. Elején inkább a menetnél tenném oda magam. Ha ez egy hosszút távra tervezet valami akkor van időtök kitanulni egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!