Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Huszonöt év alattiak! Nektek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonöt év alattiak! Nektek a kilógós kisajkú punci mennyire tetszik?

Figyelt kérdés
kíváncsi lennék, hogy ez az idősebb korban elfogadottabb-e.

2017. febr. 19. 22:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is olyan van,és a párom egyenesen imádja. :D 20 éves .
2017. febr. 20. 00:49
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
En szeretm mert amikor nyalom akkor tudom harapdalni, meg szopogatni
2017. febr. 22. 21:03
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia, bár épp most lettem 25, de releváns lehet a véleményem, mert én 15 éves korom óta imádom őket. Az első bugyiba nyulkálások idejében, a harmadik-negyedik lánynak akinek a a puncijához érhettem már akkor (14 évesen) hatalmas kisajka volt, először nem értettem, arra gondoltam, hogy biztos már sokan megdugták és hogy nem tetszik. Aztán eltelt egy hónap újra összekeveredtem vele és akkor már inkább érdekesnek tartottam, őt nyaltam ki először, elmondta, hogy szűz, úgyhogy másnap apámnál rákérdeztem miért ilyen a puncija és elmondta, hogy ugyanúgy ahogy a mi farkunk is különböző a ti puncitok is, külső behatásra nem igazán változik meg. Csajoztam tovább végig a tinédzser éveimben és egyszer csak azon kaptam magam, hogy ha babapuncis lánnyal van dolgom azonnal eszembe jut az a bizonyos lány, hogy de jó lenne ha nagy kisajkai lennének, szebb, jobb kényeztetni, lehet vele játszani, nyalni egy álom, vagy csak látni ahogy a kis bőrredők körbe ölelik a farkam....ma 25 vagyok és 17 éves korom óta csak nagy kisajkú lánnyal volt komoly kapcsolatom és ha lesz újra barátnőm újra szempont lesz, mert sose látnám tökéletesnek babapuncival. Amúgy nem vagyok se idióta, se perverz, se meleg, szimplán csak ez tetszik. :)

25/f

2017. febr. 22. 23:00
 14/20 nyuszikalove válasza:
100%
Engem mindig is zavart. De osszejottem a baratommal aki imadta.. 5 evig voltunk egyutt. Semmi problemaja nem volt vele..sot. :)
2017. márc. 23. 20:39
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Imádom.

24f

2017. ápr. 1. 21:46
 16/20 anonim ***** válasza:
45%
Miutan egy pinát se láttam még csak monitort így csak elmorzsolok egy átkot a társadalomra mielött válaszolok és itt a válaszom tetszik
2017. okt. 22. 13:07
 17/20 anonim ***** válasza:
50%
Illetve egyszer volt lehetőségem rámírt egy lány néztem mi a túró megtört az átok? Erre elkezdi irni szia az ... Nak a testvére vagy? Mondom igen erre irja szia nem akarsz beszalni harmadiknak? Hehe mondom anyád szállj le rólam labanc ok ezt csak magamba mondtam de tiltottam azt hittem megolom magam hogy egy lany ir ram valaha az meg a vesztemet akarja de legalabb tudom hogy nem olom megmagam soha
2017. okt. 22. 13:15
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem gyönyörű.
2017. okt. 22. 13:23
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
csak tiszta legyen!
2017. okt. 22. 15:14
 20/20 Scav ***** válasza:
Ha elég érett agyilag az illető, akkor a személyiségedért szeret. Ha pont ez a típusú punci bejön neki, akkor meg főnyeremény :D Én régen (25 év alatt) mindent imádtam... Most már inkább a kilógó kisajak, mert az nőiesebb a szememben. Jobban izgat, meg a kis szerény társadalmi mintavételem alkalmával azt tapasztaltam, hogy jobban is élvezik a kényeztetést az ilyen adottságú nők, ha megfelelő a partner. Ilyen a feleségem is. Szóval lehet negatív tapasztalatod, nem kevés. De keresni kell. Valakinek ez nem átlag lesz, hanem maga a csoda. Csak személyiségileg is ez legyen. Na ez a nehezebb. Meg az, hogy neked is van egy elképzelésed a tökéletes péniszről... :D Hossz, vastagság, görbület, szín, szőrösség, keménység, stb. ... :D
2017. okt. 24. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!