Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ti hogyan mutatjátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti hogyan mutatjátok ki, ha tetszik egy nő?

Figyelt kérdés

Úgy értem ,ha még nem ismeritek,csak látásból.

Komolyakat,köszi!

2017. febr. 13. 10:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Leszólítom.
2017. febr. 13. 10:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Én egyértelműen közeledem felé, ha látásból ismerem akkor az azt jelenti, hogy viszonylag többször összefutok vele városban, melóhelyen stb. tehát mosolygok, a szemébe nézek és amikor úgy érzem, hogy nem ciki akkor ráköszönök. Amikor esetleg úgy érzem, hogy vette a lapot megpróbálok valamiféle beszélgetést indítani, ha belemegy onnantól már sima az ügy, mert vagy bejövök neki vagy nem de a kontakt már megtörtént.
2017. febr. 13. 10:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem nincs sok önbizalmam, ezért gyerekes vagyok: ha alul értékelem a csajt akkor tudok normálisan közeledni, beszélgetés, figyelmesség, vicceskedés, érdeklődés, odafigyelés. Ha jobbnak tartom vagy határozottabb a csaj, akkor durcás kisfiúként viselkedek, úgy csinálok mintha nem érdekelne, mogorva vagyok ilyesmi. Ez utóbbi soha sehova nem vezet úgyhogy általában csak az előbbiekkel tudok ismerkedni
2017. febr. 13. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!