Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nektek, hogy tetszik ez a...

Nektek, hogy tetszik ez a cipő? (20 év alattiak válaszára vagyok kíváncsi főképp)

Figyelt kérdés
[link]
2012. szept. 30. 13:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
sztem a deichmannból soha ne vegyél cipőt..... vettünk kettő cipőt.. nekem meg barátomnak.... mindkettőtt vissza kellett vinni.
2012. szept. 30. 13:42
 2/12 anonim ***** válasza:
béna
2012. szept. 30. 13:46
 3/12 anonim ***** válasza:

Nekem nem annyira tetszenek az ilyen cipők, viszont a színe tetszik.

Amúgy ha trógerség ha nem mi pont azért szoktunk ott venni mert általában egy idényt kibír és utána visszavisszük és hozunk az évszaknak megfelelőt.

18/L

2012. szept. 30. 13:47
 4/12 anonim ***** válasza:
Tetszik, bár egyetlen ruhámhoz sem menne ez a szín. És a Deichmannos cipőkkel én sem vagyok nagy barátságban, addig sem tartanak mint az occsó kínais csukák.
2012. szept. 30. 13:48
 5/12 malacbarát válasza:

Nem jó!

Sztem ne vedd meg.

És igazuk van a többieknek. Inkább máshol nézz cipőt:)

2012. szept. 30. 14:35
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik.
2012. szept. 30. 14:56
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem rossz, bár eléggé megköti a színeket, amik jól néznek ki vele, hordani kell tudni jól és akkor nem lesz béna. Egyébként pedig, igen, minőségre nem a legjobb, de ha tönkremegy levásárolhatod egy újra :)
2012. szept. 30. 15:19
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen volt a téli cipőm tavaly csak feketében. Kényelmes,meleg,nem ázik át.
2012. szept. 30. 15:34
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem se tetszik, viszont az érdekelne mi volt a baj a Deichmannos cipőkkel? Nem egyet vettem már és semmi gond nem volt velük..
2012. szept. 30. 16:26
 10/12 anonim ***** válasza:
nekem nem tetszik, olcsóbban kapsz ilyen minőségűt akármelyik kínaiba
2012. szept. 30. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!