Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik ilyen 120-150 kg-osak, azok tudnak szexelni?
Szexeltem 130 kilós pasikkal (3-4el kb), igazából 1 volt köztük, akinek akadály volt, és $zar volt vele (ő korábban normál alkatú volt, hirtelen hízott meg), a többivel nem volt gond.
Viszont már nem tudnék ilyen kövér palival dugni, taszít.
Azokkal a legjobb. Úgy megrak téged, hogy egy hétig lábra sem tudsz majd állni.
Tudja hogy milyen, és nem szalasztja el a lehetőséget.
Ronda+kövér nő. Én már csak ilyeneket szedek össze a diszkóban. ;)
Nekem csak ilyen barátnőim voltak és nagyon élvezem.
Bár kettő megjegyezte, hogy "végre egy nagy farok amit élvez is", és sose szoktam dicsekedni a mérettel, így most nem is írom ide mennyi, mert itt mindenkinek 30centis tudom jól olvasom napőonta.
Lényeg ha elég hosszú a szerszámod szerintem nem lehet gond, minden pózba befért.
Egyedül egy póz nem ment hogy felemelem őket és átkulcsolják a lábukkal a testem és úgy ülnek bele miközben én állok. Kb. 2x volt vékonyabb csajom bár azok se túl vékonyak, olyan 70-90kg és őket még felbírtam így emelni egy pilanatra hogy belémkapaszkodjanak lábbal és belecsusztassam a farkam állás közben.
Kinyalni a legjobb egy 150kilós csajt, isteni finom a puncijuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!