Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz, hogy ilyenekre izgulok?
Figyelt kérdés
A "mocskos" dolgokra, a kemény szexre. Imádom, ha jól megd...nak, ha megsz...nak. Imádom, ha büntetnek, ha megmutatják mennyire erősek. Ha csak egy kicsit durvább dolgot írnak, már nedves vagyok.
Ezt nagyon gáznak érzem, és nem merem elmondani az új páromnak. Mert félek, hogy elhagy....
2017. febr. 18. 13:19
1/8 anonim válasza:
nézőpont kérdése hogy menyire gáz.
2/8 anonim válasza:
De bejönne nekem egy ilyen nő imádnám !
Akkor még nem is tudja milyen szerencsés a pasid és egyáltalán nem gáz sőt...!
3/8 Tompadúr válasza:
Különbözőek vagyunk, és ez így helyes. Te erre izgulsz, ne szégyelld csak, mert a többség ferde szemmel nézne Rád emiatt. Én sem teszem, nem vagy egyedül (pasi vagyok) és pont ezért is mondom azt, hogy ne félj elmondani a pasidnak, mert nem egészséges ha úgy vagytok együtt, hogy te folyamatosan nélkülözöl a kapcsolatban. Kvázi éhezel, a pasid meg ki tudja, lehet, hogy szeretné is a dolgot, mert benne is hasonló dolgok keringenek és Ő meg azt hinné, hogy vissza kell fognia magát. Lehet ha elmondod mindketten fellélegezhettek (ha abbahagyta a fojtogatást szex közben :D ), mert megtalálta a zsák a foltját :)
5/8 anonim válasza:
A legtöbb csaj bukik az ilyen dolgokra, de leginkább csak akkor rukkolnak elő ezekkel, ha kapcsolatban vannak és bíznak a párjukban. Az excsajom amikor spontán keményen lesz*pattam, akkor azt hittem, hogy berág a végén...aztán kiderült, hogy tökre élvezte, csak eddig nem merte mondani mert "az milyen már".
6/8 anonim válasza:
Régen én is izgultam erre. Szerencsére kinőtte a saját magam megaláztatását, és eljutottam arra a szintre, hogy igenis a pasi tudja, hol a helye, és tegye azt, amit mondok!
7/8 anonim válasza:
Nem is kell elmondani neki, csak szépen add önmagad és rájön hogy milyen vagy valójában. Nem feltétlen kell beszélni erről. Amúgy meg a pasik többségnek ez bejön szerintem. Ha nagyon tartasz a reakciójától akkor csak szép fokozatosan add elő magad ;)
8/8 anonim válasza:
#6 Mi az hogy a pasi tudja hol a helye? Mik vagyunk mi kutyák(?), cseszdmeg!
Ne haragudj de nagyon lenézően írtad.. a fas*om kivan a nőkkel már hogy mindegyik a manipulációval próbálkozik a férfiakkal szemben... esküszöm homár lennék baz*meg ha nem undorodnák azoktól is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!