Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szandra244 kérdése:
Valaki valamit? Már irtam ide, kevés szex, visszautasitott a párom sokszor, most kb 2 hónapja egyáltalán nem Izgulok fel rá.
Figyelt kérdés
ki próbáltunk új pózt, segédezközt és semmi, egyszerüen nem tud lázba hozni, nem értem miért van..? Ez Lehet a sok visszautasítás, mert ha én szexelnék nem merek már kezdeményezni. Adok jelet de akkor is rám vár, de nem megy. Meg beszélni nem igazán tudjuk a szex témát mert neki kényes! Mit csináljak?2017. jan. 15. 09:04
1/13 anonim válasza:
Keress vkit, aki elég érett, hogy a szex ne legyen tabu téma nála.
2/13 anonim válasza:
Ha nem tudjátok megbeszélni.. Akkor hagyd ott p..csába... 23/ L
4/13 anonim válasza:
Teljesen természetes, ha valakit nem kezelnek nőként, ha nem látják benne a nőt, nem foglalkoznak vele, pláne visszautasítják, ha állandóan a nőnek kell kezdeményezni, soha nem őt csábítják el, akkor az adott nő előbb-utóbb beleun ebbe és már nem fog arra a férfira vágyni, aki nem foglalkozik vele, pláne nem hajlandó beszélni a problémákról.
Ezért nem tud lázba hozni, ezért nem tudsz már ráizgulni, mert egyszerűen eltávolodtál tőle.
Ha nem hajlandó beszélni sem a problémákról, akkor jobban jársz, ha szakítasz.
5/13 A kérdező kommentje:
Na ezaz.. nem.érzem nőnek magam mellette, soha nincs közös program, csak nyomja a telefont meg tvzik, és amikor látja, hogy feszült vagyok és bujik akkor meg merek szólalni hogy észre vettél?? Akkor meg van sértődve.. gyerekes nagyon..
2017. jan. 15. 09:23
6/13 anonim válasza:
Ott kell hagyni a fenébe. A beszélgetés már nem megoldás ahogy írtad, egy párkapcsolatban meg gond a szexről beszélni... Elég furcsa dolog. Csodálkozom hogy volt egyáltalán valami is. Már bocs de ekkora töketlenséget kiéhezve vársz rá és nem tesz semmit, milyen férfi az ilyen.
7/13 anonim válasza:
Tulsuly okozhatja. Ha 10-15 kg-val tobb vagy mint amikor porgott rad akkor ez van. S bizony ez ilyen. Van akinel fontos a kulso mert akkor all a bre.
Lehet ra haragudni ezert vagy szeretot keresni, otthagyni-valni.
8/13 anonim válasza:
Kedves utolsó válaszoló! Nálunk ugyanez a helyzet, mint amit Szandra leírt. Három kilóval vagyok több megismerkedésünk óta, úgyhogy nem hiszem, hogy ez lehet a probléma. Úgy gondolom, vannak ilyen férifak. Én szeretem a párom, szerelemmel, ezért nem tudok váltani. Lehet mondani, hogy jaj milyen gáz meg ott kell hagyni, de van, mikor nem vagy elég erős hozzá.
9/13 anonim válasza:
Régebben milyen volt a szex köztetek?
10/13 RRR válasza:
cseréld le és élj végre nőként valaki mellett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!