Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valaki valamit? Már irtam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szandra244 kérdése:

Valaki valamit? Már irtam ide, kevés szex, visszautasitott a párom sokszor, most kb 2 hónapja egyáltalán nem Izgulok fel rá.

Figyelt kérdés
ki próbáltunk új pózt, segédezközt és semmi, egyszerüen nem tud lázba hozni, nem értem miért van..? Ez Lehet a sok visszautasítás, mert ha én szexelnék nem merek már kezdeményezni. Adok jelet de akkor is rám vár, de nem megy. Meg beszélni nem igazán tudjuk a szex témát mert neki kényes! Mit csináljak?
2017. jan. 15. 09:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Keress vkit, aki elég érett, hogy a szex ne legyen tabu téma nála.
2017. jan. 15. 09:07
 2/13 anonim ***** válasza:
Ha nem tudjátok megbeszélni.. Akkor hagyd ott p..csába... 23/ L
2017. jan. 15. 09:17
 3/13 anonim ***** válasza:
39%
gyere át
2017. jan. 15. 09:18
 4/13 anonim ***** válasza:

Teljesen természetes, ha valakit nem kezelnek nőként, ha nem látják benne a nőt, nem foglalkoznak vele, pláne visszautasítják, ha állandóan a nőnek kell kezdeményezni, soha nem őt csábítják el, akkor az adott nő előbb-utóbb beleun ebbe és már nem fog arra a férfira vágyni, aki nem foglalkozik vele, pláne nem hajlandó beszélni a problémákról.

Ezért nem tud lázba hozni, ezért nem tudsz már ráizgulni, mert egyszerűen eltávolodtál tőle.

Ha nem hajlandó beszélni sem a problémákról, akkor jobban jársz, ha szakítasz.

2017. jan. 15. 09:21
 5/13 A kérdező kommentje:
Na ezaz.. nem.érzem nőnek magam mellette, soha nincs közös program, csak nyomja a telefont meg tvzik, és amikor látja, hogy feszült vagyok és bujik akkor meg merek szólalni hogy észre vettél?? Akkor meg van sértődve.. gyerekes nagyon..
2017. jan. 15. 09:23
 6/13 anonim ***** válasza:
Ott kell hagyni a fenébe. A beszélgetés már nem megoldás ahogy írtad, egy párkapcsolatban meg gond a szexről beszélni... Elég furcsa dolog. Csodálkozom hogy volt egyáltalán valami is. Már bocs de ekkora töketlenséget kiéhezve vársz rá és nem tesz semmit, milyen férfi az ilyen.
2017. jan. 15. 09:28
 7/13 anonim ***** válasza:
29%

Tulsuly okozhatja. Ha 10-15 kg-val tobb vagy mint amikor porgott rad akkor ez van. S bizony ez ilyen. Van akinel fontos a kulso mert akkor all a bre.

Lehet ra haragudni ezert vagy szeretot keresni, otthagyni-valni.

2017. jan. 15. 10:00
 8/13 anonim ***** válasza:
40%
Kedves utolsó válaszoló! Nálunk ugyanez a helyzet, mint amit Szandra leírt. Három kilóval vagyok több megismerkedésünk óta, úgyhogy nem hiszem, hogy ez lehet a probléma. Úgy gondolom, vannak ilyen férifak. Én szeretem a párom, szerelemmel, ezért nem tudok váltani. Lehet mondani, hogy jaj milyen gáz meg ott kell hagyni, de van, mikor nem vagy elég erős hozzá.
2017. jan. 15. 10:07
 9/13 anonim ***** válasza:
Régebben milyen volt a szex köztetek?
2017. jan. 15. 10:52
 10/13 RRR ***** válasza:
cseréld le és élj végre nőként valaki mellett
2017. jan. 15. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!