Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Munkahelyen tényleg gyakori a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkahelyen tényleg gyakori a sex? Pl ilyenekre gondolok mint győrben az audi. Rengeteg jo nő dolgozik ott es allitolag nem véletlenül. Volt benne nektek részetek?

Figyelt kérdés
2017. jan. 19. 09:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Igen, a főnökeim folyton basztatnak, hogy dolgozzak jobban. D 22/l
2017. jan. 19. 09:12
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Persze, simán lehozzák az abnormális darabszámokat, miközben egy pásztoróra is belefér, a kamerák kereszttüzében. Direkt kialakítottak erre egy pár szobát, meg pihenőhelyiséget, ahol kamera sincs, és mehet a menet.

Szó nincs arról, hogy munkahelyre dolgozni járnának be, és minden lépésed kamera figyeli, a kisfőnök meg akkor is tüzet fúj, ha egy percre megállsz valakinél beszélgetni. Á, dehogy.

Pont azért megy ennyire jól a cégnek, mert a dolgozók szabad kezet kapnak, meg ha véletlen kamera előtt dugnak egy jót, akkor megy fel a videó egy online oldalra.

2017. jan. 19. 09:14
 3/11 anonim ***** válasza:
62%
igen, jó nők csak azért dolgoznak, hogy dugjanak.... :D rosszul tetted fel a kérdést. de amúgy persze van... tesóméknál egy párocska, bár ők járnak is a női wc-be mennek dugni... mondjuk ez homály azért... :D de nah... én meg orálisan elégítettetem már ki magam nővel egy gyár eldugott folyósóján öltözőben... van ilyen néha néha...
2017. jan. 19. 09:15
 4/11 anonim ***** válasza:
89%
Én is állandóan csak sz*pok bent ...
2017. jan. 19. 09:37
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Inkább úgy mondanám, hogy elég gyakori, hogy munkatársak összemelegednek.
2017. jan. 19. 09:39
 6/11 anonim ***** válasza:
73%
Hát nálunk rengeteg jó csaj van, mégsincs semmilyen szex. Dolgozni járunk be nem dugni.
2017. jan. 19. 09:41
 7/11 anonim ***** válasza:

Tényleg brutál, amilyen csajok vannak itt az Audi gyárban. Ma reggel is volt egy, aki nem semmi, milyen ruhában, milyen sminkkel közlekedik itt a melósok között. Gyönyörű testhezálló ruha, tűzpiros rúzs... nem gyenge. Épp csak az nincs kiírva rá, h dugj meg. :)

De h tényleg dugják- e itt a csajokat... biztos volt már olyan is.

2017. jan. 19. 10:14
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Az igazán nagyok nem is autóban, hanem autógyárban dugnak!
2017. jan. 19. 11:47
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom, átlag dolgozni jártam be a munkahelyeimre.
2017. jan. 20. 10:17
 10/11 anonim ***** válasza:

En hajlektalanszallon dolgozom. Mi nem szoktunk dugni egymassal.

( A 8 as nagy kommentet tolt ;))

2017. jan. 22. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!