Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, ti meg vagytok elégedve a szexuális életetekkel? Milyen gyakran szeretkeztek?
Figyelt kérdés
2017. febr. 17. 10:36
11/20 anonim válasza:
Nem vagyok megelégedve, heti 1X csináljuk a férjemmel :( , de én legalább 3szor szeretném. 46/N
12/20 anonim válasza:
Nagyon meg vagyok elégedve a pasimmal. Hétfő és csütörtök kivételével minden nap meghupákol.
51n
13/20 anonim válasza:
Nekünk a párommal van két kisgyerekünk, ezért nem mindig tudunk hancúrozni, amikor szeretnénk, de a heti 2-3 mindig megvan. 38/n
14/20 anonim válasza:
Változó. Ezen a héten eddig 2x volt (még lesz), de volt már 1 nap alatt 7x is. Nem vagyok elégedett, leginkább saját magammal.
19/L
15/20 anonim válasza:
Mindketten meg vagyunk elégedve férjemmel. Általában három-, négynaponként szoktunk szeretkezni.
69 éves nő
16/20 anonim válasza:
Úgy heti 3-4X szexelünk a párommal. Én meg vagyok elégedve. 42/N
17/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem...magam vagyok,férjem külföldön...
18/20 anonim válasza:
Miért lettem lepontozva? :D
Azóta volt még 4x hétvégén, szóval múlt héten összesen 6x. Állítólag évente 112x kéne, haha. :)
19/20 anonim válasza:
A férjemmel az utolsó három-négy évben már ritkábban szeretkeztünk, kb. csak heti egyszer. Az okát nem tudtuk pontosan, talán az unalom, rutin. Aztán tavaly hallottam egy előadásban, hogy a tantrában azt ajánlják ilyenkor, vezessük be a "három nap szex, három nap szünet" módszert. Eldöntöttük, és január elsejétől így csináljuk. Mit mondjak, bevált, mert nagyon izgi, és mindig várjuk már, hogy leteljen a 3 tiltó nap. :D 58n
20/20 anonim válasza:
Én egyáltalán nem vagyok elégedett. Sőőőt. Igaz van 3 gyerek is,de ez nem kifogás... én minden nap tudnék :)
33/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!