Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, akik azt írjátok, hogy minden nap szeretkeztek a párotokkal, mivel foglalkoztok?
Szóval, mivel foglalkoztok egésznap, hogy minden nap van kedvetek meg energiátok szexelni? Vagy ez a mindennapos szex, pusztán kamu a válaszokban?
Ugyan olyan élvezetes szexelni minden nap, mint mondjuk heti 2-3 alkalommal? Tudom, hogy mindenki más, de néha olvasok itt olyanokat, hogy csak nézek. Valaki írta nem régiben, hogy náluk általában napi kettő-három szex van, és huszon évesek, tehet elvileg már önálló, dolgozó emberek. Nekem ez annyira furcsa, mert nyilván csak magamból tudok kiindulni, de ha végig nyomom tisztességesen a 8-10 órámat, élni sincs kedvem este, nemhogy szexelni, pedig szellemi munkát végzek. Vagy csak engem szív le ennyire a munka?
N
Szerintem kamu, kb 5 perce beszéltük meg, hogy ma biztos nem, mert örülünk, hogy ülni tudunk. :D
27 n
De minden nap, hétfőtől vasárnapig éveken át?
Mivel elég nagy a szexuális étvágyam, így 16óra meló után is kívánom. Szellemi és fizikai munkát is végzek, illetve elkezdtem egy esti sulit is.
Valahogy úgy tudnám ezt megfogalmazni, hogy a nap legjobb része az, amikor odabújhatok este a páromhoz. Ha már ölelkezés, abból meg többnyire szex lesz. A vicc, hogy kettőnk közül én igénylem inkább a mindennaposat, habár nyilván nem dob le magáról. :D
L/22
Hát majd bébi mellett nem marad erőd :D de időd sem nagyon a napi élvezetekre :)
Ez csak egy kis kaján piszkálódás, 1-2 éves kora körül visszaáll a régi rend, jó egészséget nektek és könnyű szülést :)
Biotechnológusként dolgozom egy multinál napi 8-10 órát, aztán leckét kérdezek ki, vacsit főzök, mosok, takarítok, leviszem a kutyát, szendvicseket gyártok másnapra, fürdetek, mesét olvasok. Gyors esti zuhany a párommal, és már egymásnak is esünk. A napunk méltó zárása a szex, jobbat alszunk, erősebb a kapocs köztünk, jobban indul a másnap. Mondjuk én mindig is amolyan örökmozgó típus voltam, aki nem tud 5 percig megmaradni egyhelyben. Mindenki máshogy működik, nem értem miért kell rögtön hazugnak titulálni azokat, akik másképp "működnek".
37N
Mkonek arra van ideje amire idot szan.
Vagy ide irni vagy dugni. Lmegyek etterembe fozes helyett es szexelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!