Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, ti meg vagytok elégedve a szexuális életetekkel? Milyen gyakran szeretkeztek?
Figyelt kérdés
2017. febr. 17. 10:36
1/20 anonim válasza:
Én megvagyok, heti 6-7x attól függ hányszor találkozok párommal :)
2/20 anonim válasza:
Igen, meg vagyok elégedve a férjem teljesítményével, nagyon élvezzük egymást.
Minden hét más, hogy hányszor vagyunk együtt, de mivel még nincs gyerekünk, ahányszor csak megkívánjuk egymást.
Igaz, mostanában én kívánósabb vagyok! :)
28n
3/20 anonim válasza:
Abszolút meg vagyok elégedve. Rendszerint két naponta szoktunk szeretkezni párommal. 52/n
4/20 anonim válasza:
Én meg vagyok elégedve. Naponta szexelünk a párommal.
5/20 anonim válasza:
Most nincs pasim, de az exemmel heti 4-5X csináltuk.
36N
6/20 anonim válasza:
A férjemmel is szoktamm heti 1X, és a barátommal is heti 2-4X, tehát összevissza 3-5X. 49N
7/20 anonim válasza:
Teljes mértékben meg vagyok elégedve. Úgy heti 2-3-szor szoktunk szeretkezni az élettársammal. 65 éves nő
8/20 anonim válasza:
Most egyedül vagyok, de naponta masztizok, 32n
10/20 anonim válasza:
Még meg vagyok elégedve azzal, hogy hónapok óta nincs:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!