Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagy orrú férfiak tényleg nagyobb intim mérettel rendelkeznek?
Figyelt kérdés
2017. febr. 17. 07:03
1/11 anonim válasza:
Legenda.Az orrnak nincs köze a méretükhöz.
2/11 anonim válasza:
Így van ahogy az első mondja... Nekem is kis orrom van...
4/11 anonim válasza:
Városi legenda. Pont, mint a lábmérettel való összefüggés, vagy nőknél az, hogy a vörös hajúak mindent bevállalnak. Egyik sem igaz, mivel minden ember más.
5/11 anonim válasza:
Akkor ezekszerint a zsidóknak nagy farkuk van.. De amúgy honnan szedted ezt a marhaságot?
6/11 anonim válasza:
#4: Jaja! Volt eredeti vörösöm huzamosabban, de az egyik legszarabbak között tartom számon :-(
7/11 anonim válasza:
Nincs nagy orrom de nagy a farkam viszont nagy a cipőm is.
Volt olyan csajom akinek fájt ha tövig beakartam rakni.
Ha nagyfarku pasit keresel inkabb nezd meg nagy e a cipoje XD
8/11 anonim válasza:
Nem! Viszont egyszerre ket not is ki tudnak elegiteni.. :)))
9/11 anonim válasza:
Nem. Nekem nagy orrom van, de a farkam csak kb. 6-7 centi, állva pedig 16-17.
10/11 anonim válasza:
Nekem nagy orrom van és igen:)
Már ha a 17/5.5 nagynak számít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!