Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők miért ítélik el a kis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért ítélik el a kis farkú férfiakat?

Figyelt kérdés

2017. febr. 15. 20:06
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
0%
Nekem 17-18 cm, és tökéletesen beleillett eddig minden lány hüvelyébe úgy, hogy éppen elérte a végét amikor teljesen benyomtam. Viszont volt olyan barátnőm, akinek nem értem a végére semmivel, még kézzel sem... Szóval nem értem ezt a 10 centi hosszú átlagot. Szerintem jóval hosszabb egy hüvely.
2017. febr. 15. 23:38
 32/44 anonim ***** válasza:
52%
Meg jo hogy orvosin tanulok es talan tudom h mennyi a huvely hossza. Hidd el. Max 10 centi...
2017. febr. 15. 23:40
 33/44 anonim ***** válasza:
Mert a szenvedéseinkből nyerik a boldogságukat.
2017. febr. 15. 23:47
 34/44 anonim ***** válasza:
Azért ezt lehet kompenzálni.
2017. febr. 16. 00:13
 35/44 anonim ***** válasza:
54%
Én pl. alacsony lány vagyok 156 centi mégis még a 21 centis is elsüllyed bennem mint béka a mocsárban :( sose bántok senkit,idáig 3 partnerem volt néha én szégyellem magam..
2017. febr. 16. 00:23
 36/44 anonim ***** válasza:
58%

"talan tudom h mennyi a huvely hossza"

Igen. Talán tudod. 18 centi a kolbászom, és nem értem el vele a méhszájat egyszer sem, de nyilván én nem tudok számolni és tényleg maximum 10 centi lehet a hüvely...

*Egyénenként, és izgalmi állapottól függően változó a hossza, kedves orvosintanulokúgyhogyénvagyokakirály hozzászóló.

2017. febr. 16. 00:23
 37/44 anonim ***** válasza:
Jol mondja a 36 os! Lehet hogy alapjáraton a hüvely hossza 10 cm de izgalmi állapotban "megnyúlik" úgymondd másképp sok nőnek hogy férne be a 17 18 cm es.meg a 20+ ak.Én őszinte leszek kérdező nekem a 8,5 cm nagyon kicsi lenne.A páromé átlagos 15 cm körül lehet az pont jó.Nem sértésként írtam csak őszintén. 22/l
2017. febr. 16. 06:01
 38/44 anonim ***** válasza:
Sosem ítéltem el ezért senkit sem.
2017. febr. 16. 07:17
 39/44 anonim ***** válasza:
50%
Nem akartam beleszólni ebbe a farokméregetősdibe, de kedves orvostanhallgató barátom, nem figyeltél eléggé. A hüvely alapjáraton valóban 10 centi, de izgalmi állapotban megnő a hossza. Nekem is valamivel több mint 18 centi a farkam, és a közel 50 kapcsolatomból mindössze egynél okozott ez kellemetlenséget. Neki viszont hüvely előreesése volt.
2017. febr. 16. 12:03
 40/44 anonim ***** válasza:

Én nem ítélnélek el hiszen nem a mérettől függően választok barátot.

Igaz eddig egy kapcsolatom volt, a mostani barátommal. Neki 16 centi. Pont jó nekem. De ha ennél kisebb vagy nagyobb lett volna neki az sem érdekelne mert nem a farkába szerettem bele hanem magába az emberbe.

Szerintem ne kattogj ezen. Vannak normális csajok akik nem ítélnek el egyébként egy olyan dolog miatt amin nem tudsz változtatni. Fel a fejjel!;)

L

2017. febr. 16. 12:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!