Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A biszexuális férfiakat miért ítélik el jobban mint a biszexuális nőket?
hát igen, ez elég fura....talán azért, mert az, hogy két szőrös férfi, ahogy egymás végbélnyílását tömködi...oké,anál, de az akkor sem arra való...a sztereotípiák,hogy a férfi erős,bátor, megvédi a nőt...az nem ezt sugallja. az hogy két nő izgatja egymást,a testét végül is rendeltetésszerűen használja, sőt a ferfiakat is nagyon izgatja
hát én sem értem,de ezek jutottak eszembe...egy férfi célja elvégre az utódnemzés, nem a saját nemére kéne izgulnia
Én sem értem a dolgot. A sok sztereotípia rányomja bélyegét Mindenre.
bi f
#1-es Az miért rendeltetésszerű használat ha két nő izgatja egymást testé? Nekik is az utódnemzés lenne a biológiai feladatuk...
#2-es ... és azt el tudnád fogadni, ha egy lány se....ben járt volna előtte, az miben más?
Aki nem olyan földhözragadt szerintem nem csinál ebből ügyet. A barátnőd meg elég önző és ostoba lehetett, már bocs. Meg kellett volna kérdezni, hogy ő miért kívánja a nőket?
#1 És mennyivel különbözik az az, ha egy férfi seggbe rak egy csajt vagy egy srácot? Mindkettő végbélnyílás? Mindkettő ugyanolyan méret.
Ugyan már, ez nem más mint sztereotípia, mint elfogultság. Minden fejben dől el!. Én már csak tudom, hisz mindkét nemet szeretem.
Kérdezőnek: Sajnos, addig, amíg az idióta politikusoknak az a legfontosabb dolguk, hogy a különböző nemi identitású embereket egymásnak ugrassza, addig sajnos ez a megkülönböztetés megmarad.
Engem nem zavar, hogy más kivel dug, akkor őt miért zavarja, hogy én kivel dugok?
Mert sok perverz getczi van aki elonybe reszesiti a noknel ezt a betegseget mint a fiuknal es ezaltal nagyobb az arany!
Csupan ennyi.
En viszont mindkettotol undorodok...
Amugy egyenjogusag van!
Na persze...
Néha akkora baromságokat olvasni ezen az oldalon homofóboktól, hogy ketté áll a szemem... (szia #1)
Az ókori Spártában (a tesztoszteron hazájában) az nem volt férfi, aki nem csinálta házasság előtt férfival.
Ugyan mi maszkulinabb EGY férfinál? KÉT férfi!
#8: addig tart a nők előnye, amíg áll a férfiak farka arra, amit csinálnak. A meleg/bi férfiakra nem áll a nagytöbbség farka, sőt, általában undorodnak is tőluk, ezért vannak lejjebb a leszbi nőknél. (ez a kérdésre is válasz)
Érdekes jelenség, amikor férfi férfit nyom el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!