Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők miért ítélik el a kis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért ítélik el a kis farkú férfiakat?

Figyelt kérdés

2017. febr. 15. 20:06
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
Az átlag úgy tudom kereken 13.1. Tehát nem a 15-16 :D
2017. febr. 15. 21:00
 22/44 anonim ***** válasza:
93%
Talán a kérdező rosszul tette fel, rosszul fogalmazta meg a kérdést. Az a nő, aki a péniszt akarja, annak valóban kicsi lehet a kicsi. Aki viszont a férfit, mint szerelmi- és élettársat akarja, annak tényleg mindegy a méret.
2017. febr. 15. 21:00
 23/44 anonim ***** válasza:
84%
A 22-es nem mond hülyeséget.
2017. febr. 15. 21:03
 24/44 anonim ***** válasza:
93%

szerintem max. seggbe kell rakni ezt a méretet.

haverom is össze-vissza kefélt, de állítása szerint mindenkit inkább csak seggbe.

Aztán a csajok, akiket lecserélt többen is nekem panaszkodtak, hogy milyen szemét az Ati, meg amúgyis csak 5cm a farka.

Tehát végülis a farkával nem volt bajuk, csak hogy otthagyta őket.

25f

2017. febr. 15. 21:05
 25/44 anonim ***** válasza:
100%
A farkával nem volt bajuk,de azért megjegyezték,hogy csak 5 cm-es neki. Tényleg nem volt bajuk vele :)
2017. febr. 15. 21:09
 26/44 anonim ***** válasza:
100%

Ketteske :D Hehe :D

Amúgy én sokáig úgy voltam vele, hogy fúú de pici a méretem. De aztán jött a szexuális élmény és vagy hazudtak a partnereim, - az egyik egy komoly "hosszú" majdnem 3 éves kapcsolat volt - vagy tényleg normális mérettel rendelkezek. Ez is kérdés, kinek mi a normális méret...?!

De igazából lehet, hogy te pont a retard hülyéket fogtad ki. Vannak ilyenek, ki kell őket zárni. Ha találsz egy normális lányt, akkor ő elfogad olyannak. Bár az a méreted nem kicsi szerintem.

2017. febr. 15. 21:10
 27/44 anonim ***** válasza:

Ha otthagyják az ember jányát, már muszáj vlami rosszatmondani. És pláne ilyet.....

De ez inkább úgy hangzik nekme, h neki csak 5 centi volt, mégis elég volt enekem, elnéztem, és még ő hagy ott?

2017. febr. 15. 21:10
 28/44 anonim ***** válasza:
85%
Hat nem tudom velem azert szakitott a baratnom mert "tul nagy" es nem mukodik igy a szex faj neki es en ot szeretem.. nem tudom melyikunk van rosszabb helyzetbe :) 21/4.5
2017. febr. 15. 22:30
 29/44 anonim ***** válasza:
Az ujjam nincs meg akkora mint a nemi szerved és az is elég, sőt, szerintem senkinek sem 15-20 centis az ujja aki csuklóig benyúl az meg a "mi a..." kategória. Lehet rossz helyen keresgélsz ha minden lány akit találsz ezen akad ki.
2017. febr. 15. 22:49
 30/44 anonim ***** válasza:
100%
Inkább örülnöd kellene, kérdező! A MasterCard is pontosan 8,5 cm hosszú...
2017. febr. 15. 22:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!