Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátomnak az volt az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak az volt az ötlete, hogy szeretné úgy a szexet, hogy a haverja is beszáll. Tegnap előtt, azaz szombaton meg is történt. Azóta nagyon megaláztatottnak érzem magam. Megbántam ami történt. Ti hogy lépnétek túl ezen?

Figyelt kérdés
Felvettem combfixet is,karórát,még masnis tetkóm is van,minden ami szexi,a barátomnak miért volt erre szüksége?

2017. febr. 13. 16:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

10# egy valamiben igazad van:)

Nem lehet onzo a masik fel. Nem birtokolhatom a paromat es a baratom sem engem.

De akkor sem szivesen osztozom a masikon. Ha o massal is szeretne szexelni, vagy en tobb ferfival akarnek lenni, akkor nem lennek parkapcsolatban. Es szerintem az emberek 70%a akik kapcsolatban elnek, nem vonnak be 3dik felet. ( vagy de? ) nem gond, ha igy van. De szamomra a szex nem csak oromszerzes!! Ez tobb!! Nem csak szex!! En a parommal, kizarolag csak vele akarom ezt, mert a szex akkor a legjobb, ha azokhoz erzelmek is tarsulnak.

2017. febr. 14. 12:01
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

#11:

Nem tudom hányan vonnak be harmadik, negyedik személyt. Mi szoktunk keresni (mert mindketten biszexek is vagyunk és szeretjük a többest ... külön lehet választani az élvezetet és az érzelmeket ;-) ) és rengetegen vannak akik így művelik. Persze benne van, hogy ha ilyet keresünk, akkor abban a szubkulturális közegben mozgunk, akik szintén művelik a többes szexet, de hidd el, rengetegen vannak. Kis középszerű családapák, családanyák, párok akik rendszeresen művelik. Aki melletted áll a buszmegállóban, aki előtt áll a sorban a pénztárnál azok a hétköznapi emberek is csinálják, sok ilyet megismertem már az évek folyamán ... (#10 voltam)

2017. febr. 14. 12:06
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Vao, elhiszem, hogy igy van. Csak a sajat velemenyemet, hozzaszolasomat osztottam meg veletek. Nem akartam senkinek se rosszat:) Nem itelem el, azokat akik masokat is bevonnak. Csak nekem nem ferne bele ez, ha kapcsolatban vagyok:)
2017. febr. 14. 12:11
 14/14 anonim ***** válasza:
48%

"Biztos nem királynőként bántak veled"

Mert combfixben és masnis tetkóban biztos királynő a csaj.

2023. szept. 12. 06:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!