Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak az volt az ötlete, hogy szeretné úgy a szexet, hogy a haverja is beszáll. Tegnap előtt, azaz szombaton meg is történt. Azóta nagyon megaláztatottnak érzem magam. Megbántam ami történt. Ti hogy lépnétek túl ezen?
10# egy valamiben igazad van:)
Nem lehet onzo a masik fel. Nem birtokolhatom a paromat es a baratom sem engem.
De akkor sem szivesen osztozom a masikon. Ha o massal is szeretne szexelni, vagy en tobb ferfival akarnek lenni, akkor nem lennek parkapcsolatban. Es szerintem az emberek 70%a akik kapcsolatban elnek, nem vonnak be 3dik felet. ( vagy de? ) nem gond, ha igy van. De szamomra a szex nem csak oromszerzes!! Ez tobb!! Nem csak szex!! En a parommal, kizarolag csak vele akarom ezt, mert a szex akkor a legjobb, ha azokhoz erzelmek is tarsulnak.
#11:
Nem tudom hányan vonnak be harmadik, negyedik személyt. Mi szoktunk keresni (mert mindketten biszexek is vagyunk és szeretjük a többest ... külön lehet választani az élvezetet és az érzelmeket ;-) ) és rengetegen vannak akik így művelik. Persze benne van, hogy ha ilyet keresünk, akkor abban a szubkulturális közegben mozgunk, akik szintén művelik a többes szexet, de hidd el, rengetegen vannak. Kis középszerű családapák, családanyák, párok akik rendszeresen művelik. Aki melletted áll a buszmegállóban, aki előtt áll a sorban a pénztárnál azok a hétköznapi emberek is csinálják, sok ilyet megismertem már az évek folyamán ... (#10 voltam)
"Biztos nem királynőként bántak veled"
Mert combfixben és masnis tetkóban biztos királynő a csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!