Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire dobja meg az ember esélyeit egy 3-as BMW?
Tudom, igen, a normális lányokat nem érdekli, bla-bla... Én most az alkalmi kapcsolatokra gondolok, nem életem szerelmét keresem.
A nőgyűlölő kommenteket kérem mellőzni!
A kocsi ára egy dolog, az általa képviselt "SWAG érték" meg más. Ha valaki ilyen fist-class ribi, akkor nyilvánvalóan be tudja lőni az árakat, és arra megy, ami a legdrágább, de ez ritka. De mint mondottam, most nem az a cél, hogy a pénzemmel fogjak nőket. A legtöbbnek a BMW az BMW, még akkor is, ha egy Németországból behozott 10 éves darab. Leginkább tapasztalatok érdekelnének, hogy egy ilyen kocsi javított-e az esélyeiken.
55 millióból amúgy már egy Aston Martint is kapsz, az meg sokkal jobb erre a célra, mint egy 7-es vagy akármilyen BMW. Fel sem tűnne (szinte) senkinek, aki nem ért hozzá, hogy az egy Vantage, ami fele annyiba kerül mint egy Vanquish. Aston, Aston.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!