Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora pénisz számít túl nagynak?
Figyelt kérdés
Hány centitől nagyobb mint az átlag? Lehetséges hogy valakié túl nagy hozzám vagy össze lehet szokni? Bocsánat kicsit hülyén tudtam csak megfogalmazni.2017. febr. 12. 21:24
11/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat !!
2017. febr. 13. 16:46
12/14 anonim válasza:
Nekem 15 kb de vastag es a makkom nagy nincs ertelme nagyitani 23 felet ugyan mar az nagyon ritka hulyesegeket beszelnek
13/14 anonim válasza:
Az átlag 14 centi magasságában húzódik. A férfiak többsége 15 centi vagy ez alatti mérettel rendelkezik.
Ezt nagyon sok kutatás is alátámasztja, illetve ez az oldal is:
Érdemes a görbét megnézni.
Léteznek 20+ centivel "megáldott" férfiak is, de elenyésző.
Mi számít túl nagynak?
Az, amelyik neked már fájdalmat okoz, ha tövig szalad, vagy ha túl vastag. Ezt pedig majd kitapasztalod.
Egy biztos, egy jó szerető férfi tud bánni a szerszámával, legyen az bármekkora. Szélső értékeket leszámítva kicsit számít csak a méret az élvezethez.
Keveset ér egy nagy dorong, ha a gazdája pár perc alatt elsül, vagy csak reszelni tud.
14/14 anonim válasza:
Nekem barátnők még sosem mondták, hogy túl nagy lenne, pedig 18-19 centi és az előző kommentelők alapján ez az átlagnál nagyobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!