Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora pénisz számít túl nagynak?
Figyelt kérdés
Hány centitől nagyobb mint az átlag? Lehetséges hogy valakié túl nagy hozzám vagy össze lehet szokni? Bocsánat kicsit hülyén tudtam csak megfogalmazni.2017. febr. 12. 21:24
1/14 anonim válasza:
Össze lehet szokni, 20 centitől számít nagynak az után már csak a legnagyobb kategória van ami nagyobb ritka, ez olyan 23 centi feletti
3/14 anonim válasza:
Kezdődik... :D amúgy minden nőnek más a kicsi és a nagy így egyén függő , de szerintem 13 centi az átlag ,nem tudom ,mert a méretemet sose izgatták a nők,ahogy engem se hogy szűk nem szűk,kicsi a melle vagy nagy stb... 20/F
4/14 anonim válasza:
Az igazán nagyhoz is hozzá lehet szokni, ezt saját tapsztalat alapján mondom :)
17/l
5/14 anonim válasza:
Egyéni adottság kérdése. Ahogyan különböző méretűek a péniszek, úgy a hüvely hossza, és rugalmassága is különböző mértékű lehet a nőknél. Én pl. nem tudok hozzászokni a nagyobbhoz (ami nálam kb. 17-18 cm-nél kezdődik), hiába voltam eddig akármennyire felizgulva, tövig benyomva mindig fájdalmat okozott, minden pózban. Szóval ez van, viszonylag rövid a hüvelyem, nem olyan nyúlékony.
6/14 anonim válasza:
Nekem volt aki nem tudott hozzászokni sajnos :(
23 felett van nekem.
7/14 anonim válasza:
Én sem tudok hozzászokni. Bizonyos pózokban még így két év után is fáj pedig páromé 16 cm körüli szóval még csak nem is hatalmas. Egy nagyobbal valószínűleg mindenhogy fájna. Én rövid hüvellyel lettem megáldva.
8/14 anonim válasza:
a naggyal is lehet óvatosan bánni
f
9/14 anonim válasza:
23+ -ra nekem szokták mondani, hogy túl nagy...
10/14 anonim válasza:
szerintem most, hogy leírta az első válaszoló, hogy a 23 centi felett már a legnagyobbak vannak, amik ritkák, hirtelen sok pasinak "lett ekkora" xdddd kettőnek legalább is biztos:DDD egyébként nekem is 16-17cm-ig megy el, felette fájni szokott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!