Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lehet egy férfit úgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egy férfit úgy elcsábítani egy férfit társasagban hogy az este végén akár szex is legyen a dologból?

Figyelt kérdés
Nem vagyok valami magabiztos. Egy kisebb baráti társaság havonta összejön az egyik haverunk nyaralójában és ott is alszunk mindig. Az egyik srác eléggé bejön jó ideje. Szilveszterkor már volt petting is de óvszer nem volt akkor. Hogyan vezessem rá egy fiút igy társaságban hogy én nekem most kedvem lenne a szexhez? Én nem merek mondani ilyen dolgot közvetlen. Tehát hogyan tudok egy pasit elcsábítani? Nagyon bejövünk egymásnak amugy is. De sohasem voltam ilyen egyéjszakás dologban mèg. 20/L

2017. febr. 11. 18:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha kölcsönös a vonzalom akkor a srác is elég bátortalan lehet. De ha már neked kell kezdeményezni akkor szimplán adj neki egy csókot, onnantól valószínűleg venni fogja a lapot :)
2017. febr. 11. 18:14
 2/12 RRR ***** válasza:
100%
Öleld át,simogasd,nyald meg a nyakát...ha erre se reagál ott baj van ,de bagy
2017. febr. 11. 18:52
 3/12 RRR ***** válasza:
100%
*nagy
2017. febr. 11. 18:52
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Fogd meg a kezét és tedd a combodra, közben nézz a szemébe. S készen vagy. Ha meg nem veszi a lapot, akkor már megbánta azt a kis pettinget, s nem akar semmit.

Ha meg veszi a lapot nincs több dolgod csak torokra venni a brét amikor kihúzza belőled és lenyelni a cuccot. Elég egyértelmű voltam?

2017. febr. 11. 18:57
 5/12 anonim ***** válasza:
34%
Te mekkora egy pitsa lehetsz 😊
2017. febr. 11. 19:27
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Kedves utolsó miért lennék az? Mert egy 3 éves kapcsolat után jelenleg nem vágyom kapcsolatra 20 évesen?

2017. febr. 11. 20:27
 7/12 mantis religiosa ***** válasza:
57%
Az #5 csak irigykedik. Ne vele foglalkozz, hanem azzal, akit kinézték magadnak!
2017. febr. 11. 21:59
 8/12 anonim ***** válasza:
22%

#6: Azért, mert ilyen fiatalon csak úgy odaveted magad valakinek szexre. Más biztos kap ezen az alkalmon, de nálam a nő nem itt kezdődik.

Ne várd,hogy valaki ezt a (múltbéli) viselkedést majd a jövőbeni párkapcsolatodban elfogadja.

#7: Nem vagyok irigy, van szexuális életem. Normális.

2017. febr. 11. 22:31
 9/12 anonim ***** válasza:
87%
Ha kölcsönösen bejöttök egymásnak, ha már volt petting akkor ne vacakolj! Fogd meg a fenekét, a kezét tedd a melledre vagy a combodra és csókold meg!
2017. febr. 11. 23:39
 10/12 A kérdező kommentje:
4 éve ismerem a srácot. Mindketten egy rossz kapcsolatból jöttünk ki. Egyikünk se akar kapcsolatot. Most ha nem lesz pasim hónapokig esetleg évekig akkor vonjam meg a szexuális életet vagy mi? Egyszerűen most nem akarok kapcsolatot.
2017. febr. 12. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!