Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex reggel vagy este? Te melyiket választanád szívesebben? (ha csak egyiket lehet)
Figyelt kérdés
A nemed is írd le.2017. febr. 4. 00:58
3/28 anonim válasza:
A reggel nem az én napszakom. Savanyú lehelet,merev derék. A Békés est programfüzetnek vilt egy klassz szlogenje: " Az éjszakáink szebbek,mint a nappalaink."
34/ n
6/28 anonim válasza:
Nehéz a választás. Mindkettőnek megvan a maga varázsa. De valamiért a szívem az este felére húz...:)
8/28 Noblesse Oblige válasza:
Este.
Reggel annyira zombi vagyok, hogy még egy élőhalott is aktívabb nálam.
N
10/28 anonim válasza:
Én este, a barátom reggel. Azt mondja, jól áll nekem a reggeli fény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!