Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex reggel vagy este? Te melyiket választanád szívesebben? (ha csak egyiket lehet)
Figyelt kérdés
A nemed is írd le.2017. febr. 4. 00:58
11/28 anonim válasza:
este inkább, mert pl a napi feszkót jó levezetni egy kiadós dugással és üvöltve élvezéssel :D
12/28 anonim válasza:
Reggel mert jó ilyennel indítani a napot. Este meg közös zuhany és laza vacsi
13/28 anonim válasza:
Nehéz a választás, de a körülmények miatt inkább reggel. Este, meló után, mire letesszük a 3 gyereket... De reggel már pihenten, nagyon kívánva a másikat égészen más élmény. N/42
17/28 anonim válasza:
Este nekem jobban van hangulatom hozzá. Reggel nehéz magam elengedni úgy, hogy tudom, hogy mindjárt rohannom kell dolgozni.
18/28 anonim válasza:
Este mindenképp. Én reggel egy hulla vagyok.
19/28 anonim válasza:
Miért ne lehetne reggel is és este is? :-o ;)
31/F
20/28 anonim válasza:
Reggel és este is. :D Ha csak az egyiket választhatnám, akkor inkább az este.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!