Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kell itt az összes nőt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell itt az összes nőt leribizni? Még akkor is ha szűz, vagy ha kapcsolatban él?

Figyelt kérdés

Olvasgattam a kérdéseket, válaszokat és ma is több helyen is olvastam hogy mindenkit leribiznek itt. Akkor is ha párkapcsolatban szexel, akkor is ha szexkapcsolata van, de a mai legjobb az volt mikor olvastam hogy egy szűz lány kiírt egy kérdést amire valaki azt a választ írta hogy "átbasztak ribi ;) :) " A lány leírta hogy az első kapcsolata, 19 éves és szűz. Tehát nem értem az embereket.

Sokan ennyire frusztráltak vagy haragudnak másokra azok akiknek X évesen se jött össze a szex?

2017. febr. 11. 15:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
72%
Az a baj pont a sok nyomorult megmutatja itt hogy emberileg egy nagy nulla. A válaszokból is látszik. Egy mondatot nem tudnak leírni, nem a kérdésre válaszolnak és erre verik otthon hogy de poénosat írnak ide. :)
2017. febr. 11. 15:52
 12/23 anonim ***** válasza:
31%
Ja, olyan agyhalott vagyok, hogy a létfen tartó berendezések tartanak életben, de itt ribizek azéé, naaa, vazzeeeee
2017. febr. 11. 15:55
 13/23 A kérdező kommentje:

Töröltetem a kérdést mert látom képtelenek itt válaszolni normálisan.

Nem nevezhetőek itt ezek az emberek "férfinak".

További minden jót!

2017. febr. 11. 15:59
 14/23 anonim ***** válasza:
31%
Jól megkaptuk a ribiktől.
2017. febr. 11. 16:00
 15/23 anonim ***** válasza:
32%
Vazze, ilyen kérdésre mit vársz? Táptalajt a trollkodásnak.....
2017. febr. 11. 16:03
 16/23 anonim ***** válasza:
18%
ribi vagy ba.szdmeg!
2017. febr. 11. 16:36
 17/23 A kérdező kommentje:
Mit várok? Például normális emberi választ. De ez a sok selejt sajnos csak a farkát veri egész nap. Azon kívül nem lát meg semmit. Bravó! Sok nyomorult iskolázatlan senki!
2017. febr. 11. 18:01
 18/23 anonim ***** válasza:
19%
Jó könnyen lehet téged provokálni. :D
2017. febr. 11. 19:06
 19/23 A kérdező kommentje:

De miért kellett provokálni? Nem értem tényleg.

Én nem szoktam a kérdések alá direkt baromságokat beírni ha nincs normális válaszom. És kicsit elkeserítő milyenek az emberek. :/

2017. febr. 11. 19:44
 20/23 anonim ***** válasza:
77%

Aki írja, az nem mindig biztos benne, az illető reakciója a mérvadó. Egy szűz is lehet az, ezt a jellemére írjuk. Az hogy szűz, átmeneti dolog, és utána úgyis bizonyítja, hogy igaz, vagy nem igaz. Nem az a ribizli, aki sok férfival volt, ez csak az egyik ismertetőjele. Az örömlány, alapból nem számít ribizlinek, pedig sok férfival lefekszik.

Akinek nem inge, az nem veszi magára. Ennyire egyszerű. De ha te magadra vetted, akkor van egy rossz hírem...

2017. febr. 12. 00:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!