Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik egy szűz lányt kapcsolat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik egy szűz lányt kapcsolatban beválalni szenvedős?

Figyelt kérdés
2016. máj. 6. 16:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha szellemileg érett, akkor nem.
2016. máj. 6. 16:24
 2/5 anonim ***** válasza:

Pont fordítva van: Rendes kapcsolatban nem szenvedős...

Viszont alkalminak vagy szexkapcsolatnak nyilván senki sem szereti ha a másik fél még önmagát sem ismeri rendesen, szégyellős vagy éppen nem tudja a dolgát.

2016. máj. 6. 16:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Az kapcsolat fűggő mert ha komoly akkor még elmegy de ha kötetlenebb akkor rémes!
2016. máj. 6. 16:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Mikor 14-19 éves voltam, akkor főleg szűz lánnyal tudtam elképzelni inkább.

Mióta felnőtt vagyok és a szex fontosabb lett, illetve affelé mozdultam el véleményben, "hogyha két ember vonzódik egymáshoz, akkor hamar kialakul közöttük a fizikai intimitás".

Ja és nem, nem alkalmit meg szexet keresek! Komoly kapcsolatokat továbbra is, mégis gyakorlatilag nem tudom szűz lánnyal már elképzelni. Várjak a szexszel jó esetben 2-3 hónapot? Tényleg nem bírom elképzelni.

Régen biztos volt benne valami jó, de ma már egy szűz lány csak "pain in the ass", finoman fogalmazva.

23/F

2016. máj. 6. 17:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Nálam kerülendő kategória.
2016. máj. 7. 05:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!