Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjek el nála orgazmust?
A barátnőm nem képes hüvelyi orgazmusnak, sem magának sem én nem tudok neki okozni, Csiklói orgazmusa van, az megy is teljesen, de hüvelyi hogyan?
Hogy tudnék nála elérni orgazmust?
3,5 éve élek szexuális életet a barátommal (egyikünknek se volt előző kapcsolata, elsők vagyunk egymásnak). Soha nem mentem még el szex közben. Ha a csiklómat izgatja kézzel vagy szájjal, akkor sikerül, szex közben nem. Na, egy hete billent át a mérleg. Lovagló pózban lassan mozogtam rajta, hogy nehogy ő menjen el hamarabb, és közben az ujjammal izgattam magamat. El is mentem. Nagyon örültem neki. :D Esetleg próbálkozzatok így. Nálam ez a sokféle póz a g pont ingerlésével soha nem változtatott semmit.
20N
Próbáltam izgatni a csiklóját, de azt mondta, hogy neki úgy kellemtlen, egyszerre a kettő.
Nem tudom, hogy akkot hogy kellene, de ő is és én is kétségbe vagyunk esve kicsit :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!