Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ujjazzam magam, hogy orgazmust érjek el?
Figyelt kérdés
Lány vagyok. Többször probáltan, de semmi. Izgatom magam, rendesen nedves is leszek,de nem tudom, hogy csináljam az ujjammal, élvezzem. Normális választ várok.2012. aug. 7. 13:21
3/10 123Nyammi válasza:
segítsek? nem vok szégyellős :D 16F
ja és tom mit hova :)
4/10 anonim válasza:
Próbáld a hasad irányába, felfelé nyomkodni, másik kezeddel csiklódat simogasd, intenzíven. Ha megtaláltad a G-pontod, tuti siker. Csak ne hagyd abba 10,-15 perc után. Szánj rá az időt
5/10 anonim válasza:
Hát szerintem ne az ujjadat dugdosd oda.
6/10 anonim válasza:
Keresd meg a csiklót (húgycső nyílás környékén van), és azt simogasd körkörösen.
8/10 anonim válasza:
Az ujjad kicsi, azért nem megy. Ülj rá egy lávalámpára vagy egy közepes termoszra, esetleg egy méretes hajlakkos flakon is megteszi csak cellukszozd rá a kupakját, különben benned marad!
10/10 anonim válasza:
nekem is segítene valaki ebben a témában? 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!