Srácok! Jó maszturbálási módszerek? Hogyan érjek el nagyobb orgazmust?
lényeg az hogy izgasd fel magad nagyon
jó módszer párna dugása is
vagy van olyan is ami nagyon hasonlít az igazira, gumit felhúzod, és mintha fekvőtámaszt csinálnál, kinyomod a felsőtestedet a kezeiddel, tehát azok egyenesek a makkod alját meg hozzá dörgölöd ahhoz amihez támaszkodsz (ágy, padló, lepedő) gumi azért kell mert 1. szokod a gumit, 2. nem kell figyelned ara hogy mit kensz össze, 3 sikosít is, nem szárazon dörgölöd mondjuk egy törülközőhjöz
aztán zsineggel összekötözheted a golyóidat, hogy jól lifegjen, de ne túl szorosan, nem kiherélni akarod magadat :)
vehetsz fleshlightot vagy műp.i.nát
ha csajod nincs, a kutyád is nyalogathatja a zacsid :DD
Én régen úgy csináltam ,hogy kerestem egy jó pic....sát neten aztán leraktam néhány párnát magam elé ráfeküdtem és közéjük raktam a jobb kezem utána elkezdtem nyomni a kezembe a farkamat közben a pics....ukát nézegtem.Ezt szerintem kipróbálhatod nem fogsz csalódni.XD:-)
Ja írj privibe tapasztalatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!