Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt aki csak azért szexel a párjával, hogy nem bántsa meg?
Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy nem kívànja a szexet ,de le fekszik a párjával,csak azért ,hogy ne bántsa meg?!
Ha igen ,miért nem inkább azt az utat választja,hogy őszintén el mondja,hogy nem kívánja a dolgot.. hisz az őszinteség egy kapcsolat alapja.
2017. febr. 9. 21:10
1/4 anonim válasza:
Előfordul ilyen, igazából azért, mert örülök ha kielégül és elégedettséget látok az arcán.
Nem akarok úgy elaludni, hogy morcos vagy csalódott. :) 24N
2/4 A kérdező kommentje:
Ez aranyos . :)
2017. febr. 9. 21:37
3/4 anonim válasza:
Aki engem nem akar megbántani az nyugodtan átjöhet egy hancúrra!
4/4 anonim válasza:
Ha kíván elégülve, akkor nem bánt egy darabig, de ehhez az kell, hogy naponta legyen, vagy akár napi kettő orál neki. És akkor nem piszkál. De nem tartós. Ha pár napig nincs, akkor aztán vagyok minden, csak rendes ember nem. Ezzel mit beszélnél meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!