Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 as karika! Ki mennyit...

18 as karika! Ki mennyit szexel a parjaval egy heten?

Figyelt kérdés
15 hetes vagyok es amennyire az elejen nem kivantam most napi 3 is keves lenne. Zart a mehszajam, de egy kicsit parazok h nem biztos h jot tesz...
2015. jan. 29. 15:38
 1/8 anonim ***** válasza:

én is meg voltam gajdulva, de csak este volt otthon a férjem... aztán egyik jól sikerült esténk után elöntött a vér, kiderült, hogy haematómám van, kórház, majd a 36. hétig tilalom... :)

ha minden rendben, nem hiszem, hogy árt! :)

2015. jan. 29. 15:56
 2/8 anonim ***** válasza:
de jó nektek. én egyáltalán nem kívántam, már a szex gondolatától is világgá tudtam volna szaladni. így egész terhesség alatt 5-6x voltunk együtt. A férjem már nagyon várta a bizonyos hat hét leteltét.
2015. jan. 29. 16:46
 3/8 anonim ***** válasza:
nálam is van hogy naponta vagy 3-4-szer rám jön,de ez ritka. veszélyeztetett terhes vagyok így nem is nagyon merem gyakrabban mint heti 2-3 max 4 alkalommal de akkor is óvatosan mert utána van hogy fáj a hasam. ha nem tiltanak el nem ártasz a kicsinek,csak tényleg nem jó ha most esetleg durvábban csináljátok vagy mélyebben beléd hatol,mert utána fájhat.
2015. jan. 29. 17:29
 4/8 A kérdező kommentje:

Arra nagyon vigyazok h ne tovig es ne hevesen... probalunk olyan pozokat amivel mind a kettot tudjuk tartani...

En csak attol tartok h feluton kinyilok es ne hogy meg rosszabb legyen... ettol felek csak. bizom benne hogy ez meg ne tortenjen meg :)

2015. jan. 29. 19:24
 5/8 anonim ***** válasza:
én most vagyok 23+4 hetes és én is tartottam tőle amúgy de szerencsére nem nyílt a méhszájam meg semmi. de én is tartok tőle egyébként néha. mondjuk mivel első babám mindentől jobban tartok mintha pl. a 2-ik lenne.
2015. jan. 29. 22:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Én 30 hetes vagyok, és kb heti 3-4szer vagyunk együtt a férjemmel. Viszont nekem egyelőre 1-2 pózt leszámítva minden jól esik, ami eddig - hevességen, technikán nem nagyon változtattunk... Ti nagyon óvatosak vagytok? Többektől hallom ezt.
2015. jan. 30. 11:02
 7/8 A kérdező kommentje:
Hat őőő...:) nem:))) szoval kellene es probalok is vigyazni de a hev es a vágy nem mindig segit a dolgon:) :(
2015. jan. 30. 13:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Csak ebből rossz is kisülhet. Mármint a hevességből. Mint ahogy írta az egyik hozzászóló is,hogy vérzett,bár neki a hematóma miatt. de annyi olyat hallottam már,hogy 21-23,24 hetesen is elvetéltek,hogy tartok tőle én is. Vasárnap leszek 24 hetes.
2015. jan. 30. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!