Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Baj, ha menstruáció alatt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha menstruáció alatt utálok szexelni?

Figyelt kérdés
2017. febr. 9. 12:49
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Akkor csak az én orrom érzékeny.Még akkor is érzem.

2017. febr. 9. 15:43
 12/19 anonim ***** válasza:

#11:

Akkor az orroddal kellene valamit kezdeni és meg is oldódna a problémád ;-)

De visszatérve a kérdésre: nem is kívánod a szexet olyankor? Mert nekem az a tapasztalatom, hogy olyankor sok nő sokkal jobban kívánja. Egyrészt a felborult hormonok miatt, másrészt meg a megduzzadt nyálkahártya sokkal érzékenyebb.

2017. febr. 9. 15:51
 13/19 A kérdező kommentje:

Nem kívánom, marhára frusztrál a szag, a látvány.Fáj a hasam, melleim, minden eszembe jut, csak a szex nem.

2017. febr. 9. 16:01
 14/19 anonim ***** válasza:

#13:

Mondjuk ezt a szag dolgot marhára nem értem. Nem egy nővel szexeltem már menstruáció alatt, simán és szextamponnal is, de nekem nem tűnt fel (és nem, nem rossz az orrom). Nem lehet, hogy csak beképzeled?

2017. febr. 9. 16:45
 15/19 A kérdező kommentje:

Nem képzelem be.:)Érzem.Lehet bakker az átlagnál érzékenyebb orrom van.:D

2017. febr. 9. 18:04
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem baj, miért lenne az..? Havi 1 hétről van szó, nehogy már ennyit ne lehessen kibírni szex nélkül..
2017. febr. 9. 20:38
 17/19 anonim ***** válasza:

Dehogy baj. :D

Nem mindenki kívánja ilyenkor a szexet, a hasfájás, mellfeszülés, rosszullétek miatt is. Valaki viszolyog a vér látványától is.

Ez érthető dolog.

Szerintem simán ki lehet bírni 5-7 napot. :)

2017. febr. 10. 00:01
 18/19 anonim ***** válasza:
Akinek tetszik csinálja, de akinek meg nem azt hagyni kell. A szex ne kötelező dolgokról szóljon, meg az undorról.
2017. febr. 10. 09:59
 19/19 anonim válasza:

Ha utálod akkor ne csináld :D ilyen egyszerű

Egy normális partnernek sem fog számítani az a havi pár nap kihagyás.

2017. febr. 12. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!