Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Menstruacio kozbeni elso szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menstruacio kozbeni elso szex?

Figyelt kérdés

Sziasztok:)

Igazabol nem tudom mit varok attol,hogy ezt kerdezem,talan csak tapasztalatokat,velemenyeket,esetleg akik szinten igy voltak?

Meg szuz vagyok,18eves, es meg a teli szunetbe le szeretnek fekudni a baratommal,akivel 4honapja vagyok egyutt,mert ugy erzem en is es o is hogy itt az ideje

De az a problemam hogy par furcsa seb van a fenekemen,(es nem akarom h lassa,erezze)es mire elmulna meg meg fog jonni a mensim..es az mire elmulik ,vege a szunetnek

Elso szex menstruacio kozben? Tul veres lenne? Valaki csinalta mensi kozben eloszor?

Olyan idiotanak erzem magam

Elore is koszonom a valaszokat:)

2016. dec. 21. 23:41
 1/9 RRR ***** válasza:

hát,ha ő benne van....de lehet neked nem lesz ok...

a popsidon lévő sebeket ,hogy oldod meg?

2016. dec. 21. 23:47
 2/9 anonim ***** válasza:
38%
Lehet beteg vagyok, de számomra még izgató is lenne egy-két pattanás, seb a popsin. :D Szerintem ne kattogj ezen, add át magad a pillanatnak, ha nem egy két bites agyú a barátod, nem jelent neki gondot. Sőt, még jobban is csúszik olyankor...:)
2016. dec. 21. 23:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A párkapcsolatokban keletkező problémák, vagy azok túlreagálása azért történik, mert az adott kapcsolaton belül nincs meg az alapvető kommunikáció. Ha sok kapcsolatban ez meglenne. A szakítással végződő kapcsolatok 90%-a megmenthető lenne, ha a felek, kellő érettséggel tudnának beszélni az adódó kisebb vagy nagyobb problémákról, főleg akkor ha egy adott "probléma" csak egy sejtés többszázszoros túlreagálása.

Így van ez az esetetekben is. Ha egészségügyi vagy bármilyen okból nem tökéletes a tested, arról lehet beszélni, lehet lényegében nem is akkora gond mint amilyennek Te felvázolod. Ezzel nem azt mondom hogy nem létezik az a seb, hanem azt, hogy a srácot lehet nem is zavarná, viszont az igen, hogy első alkalomkor amikor mindketten izgultok, "olyan" körülmények között történjen meg. Ha meg a srác olyan hogy csak akkor kellesz neki ha tökéletes, hibátlan a tested, akkor javaslok neki egy gumibabát. Egy ember, Te, szokott beteg lenni, elgyötört, fáradt, stb... Ezen dolgok megértésére, és alapvetően ezek elfogadására, szükséges a kommunikáció, mely minden tartós, kiegyensúlyozott párkapcsolat alapja.

2016. dec. 21. 23:57
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Pici pattanas szerintem minden lany popojan van :D Az lehet sok feletol, mosopor, tusfurdo, meleg, ne parazz ezen.:D

Szerintem ne mensi kozben veszitsd el,nem valami higienikus. Nem vagyok ellene, de annyira mellette sem, max az uccso napokban,amikor mar annyira nem verzik:)

2016. dec. 21. 23:58
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

ha csak pattanászerű sebek akkor inkább mint a mensi alatti szex.

Abban sincs semmi rossz csak lehet nem elsőre kéne.

2016. dec. 21. 23:58
 6/9 anonim ***** válasza:
"par furcsa seb van a fenekemen," Pontosabban? (Priviben is jöhet.)
2016. dec. 22. 00:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha mindenképpen mezi alatt akarsz szexelni használj Óvszert a fertőzések ellen és hogy ne ess teherbe. Én menzim 3. Napján történő aktusból lettem várandós. Jah és tegyél magad alá törölközőt hogy ne végezd össze az ágyneműt.. Meg mi az a furcsa seb? El kéne menni dokihoz. Csak úgy nem lesz sebes az ember segge...
2016. dec. 22. 08:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Vérezd *
2016. dec. 22. 08:07
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem egy borgyogyasznal voltam vele, nem tudjak mi ez,de kaptam valami kenocsot amitol kezdd elmulni
2016. dec. 23. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!