Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szexeltek menstruació alatt?
Behatolás nincs, kényeztetés, simogatás van, és orál neki, mert, ilyenkor kívánom őt ilyen formában a legjobban... (Vagyis én kényeztetem őt, viszonzás nélkül, minden nap, míg tart a mensi a legnagyobb örömmel.)
Azt a pár napot meg ki lehet bírni behatolás nélkül is...
Mi is ugyanúgy csináljuk a pirosbetüs napok alatt is. A barátnőmnek először furcsa volt a gondolat de némi győzködés után belement, mondjuk nem is bánta meg mert aznap nem egyszer sikerült a csúcsra jutnia :D
Mondjuk engem az orál se zavar, én ezt annak tudom be hogy a barátnőmnek se erős és hogy elég nagy a tűrőképességem illetve nem undorodom egykönnyen.
18/F
Köszi a válaszokat!:)
3-as, Igen,őt sem zavarná az orál,csomoszor próbál lejjebb menni..:D viszont én azt már nem engedem, valahogy túl vámpíros lenne:D
Pesszáriumot használok, ami menstruáció alatt kimondottan előnyös, hiszen visszatartja a vért.
Mondjuk nekem az első napon nem sok hangulatom szokott lenni a szexhez, sem fizikailag, sem lelkileg nem tudok igazán ráhangolódni, de a további napokon már igen.
Tényleg szerencsés helyzetben vagy, mert nekem 2-3 napig nagyon erős a vérzésem, utána jön 2-3 nap gyengébb.
Az első napokban nem szoktuk csinálni, főleg miattam, mert ő ugyanúgy benne lenne, de én akkor nem tudok úgy ellazulni, főleg ha fáj is a hasam. Persze adódik mindig kivétel amikor nagyon vágyunk egymásra :D
Amikor már gyengébb a vérzés akkor már engem sem zavar :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!