Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BAJ LEHET? A fiú 5 hónapja nem szexelt, a lány pedig a menstruáció végén volt, csak barna folyása volt. Gumi nélkül szexeltek, de időben kihúzta, de a lány fél, hogy valami baj történt, mindenesetre többet nem esik bele ebbe a hibába.
miért írtad, hogy " fiú 5 hónapja nem szexelt"? XD
Hülye vagy... Igen, történhet baj. Nem értem miért nem lehet védekezni. Ha nem védekezel és szexelsz, terhes lehetsz bogaram!
"A fiú 5 hónapja nem szexelt, a lány pedig a menstruáció végén volt" ez lényegtelen rész. "időben kihúzta" ezerszer kérdezik itt naponta. És igen, előváladéktól is lehet teherbe esni.
Van esély a terhességre. Irány tabiért, ha nem akartok kockáztatni.
Miért nem lehet alap dolgoknak utána nézni, mielőtt nekiálltok?!
Hát nem ártana egy 72 órás, meg némi felelősségtudat is, hátha ír azt is az orvos...
Van esély. Nem tudom, hány napos a mensid, de ha 5-6. nap, akkor az már pláne necces, ugyanis a hímivarsejt jó pár napig is elélhet, és ha kevés is az esély, de az előváladék is elég lehet, mert ugye elég egyetlen spermium a gyerekhez.
Én nem szeretnék hetekig stresszelni meg kockáztatni, úgyhogy siess az ügyeletre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!