Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szexeltek menstruáció alatt is?
Figyelt kérdés
2015. máj. 22. 17:00
1/18 anonim válasza:
nem szabad!! nem azért mert undoritó mondjuk hanem mert betegségeket konnyebben kapsz el..mindne féle kórokozók feljuthatnak olyankor.
2/18 anonim válasza:
igen, soft tamponnal szoktunk
kb 10 év alatt semmit nem kaptam még el
6/18 anonim válasza:
olyankor még többet is, sokkal nagyobb a szexuális étvágyam :)
7/18 anonim válasza:
Az első napokban amikor görcsölök, akkor nem szoktam. De utána rendben van és soha semmilyen fertőzést nem szedtem össze, óvszert használunk.
És te kérdező? Ha jól sejtem nem hagyod ki a lehetőséget:D
8/18 anonim válasza:
én igen, semmit nem kaptam még el, tiszták vagyunk.. amúgy 2.-nak szól: tamponnal nem szabad! ekkora hülyeséget, hogy csinálhatsz? felcsúszhat és azt az életbe ki nem szeded egyedül + mindenféle gyulladást, sérülést okoz.
9/18 anonim válasza:
Szoktuk, de csak gumival :) 30/L
10/18 anonim válasza:
Rakok a lepedöre törülközöt a biztonság kedvéért:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!