Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg ez lenne a pénisznagyobbítás titka? Volt már valakinek ezzel tapasztalata?
Nem akarok semmiféle cuccot reklámozni, de nagyon szeretném megnövelni a péniszemet, mert borzasztóan nem vagyok vele megelégedve (és sajnos tényleg van is rá okom). Tegnap valakinek a blogján olvastam a Maxi Size krémről és tényleg nagyon hitelesnek hangzik amit írt. Már pedig gondolom valaki nem ajnároz feleslegesen egy pénisz növelő készítményt a saját blogján, ha az hatástalan. Aztán megnéztem a honlapját a terméknek, ez lenne az: [link]
Nem arra vagyok kíváncsi, hogy szerintetek használ-e vagy sem (látatlanban úgyis rávágnátok, hogy hülyeség), hanem hogy valaki közületek használta már és tapasztalt-e változást. Még most sem hiszem el, hogy pont a péniszt ne lehetne növelni, mikor már ezerféle hatékony cuccot készítenek mindenre kezdve a hajkészítményektől a testépítő cuccokig. És akkor én higgyem el, hogy pont a péniszt nem lehet módosítani. Szerintem ezek a készítmények valamelyike igenis hatásos és sokaknak érdekében áll a férfi konkurencia mérséklése céljából eltussolni ezeket bizonyos bevált megoldásokat, de addig nem szeretném elkezdeni ameddig néhány embernek nem olvasom el a véleményét. Bár lehet pont az előbbi gondolatmenet miatt nem fogjátok leírni az igazságot, mindenesetre írjátok le ezzel kapcsolatban a gondolataitokat. Nagyon segítene egy bevált módszer az önbecsülésem helyreállításában, magabiztosabb lennék tőle még az ismerkedési fázisban is. Előre is köszi az építő jellegű kommenteket.
Amint megírták nincs rá gyógyszer!!!!Ami van,mind kamu!
Amúgy mindenkinek min.20cm-es farka lenne nem gondolod?
Nyújtogasd csak ha igazán fontos!Bár vastagabb attól sem lesz.
F40+
Figyelmesen visszaolvastam: De nem muszáj a nap 24 órájában nagyobbnak lennie, elég csak szex közben. Ha pedig ezalatt kb. egy centivel VASTAGABB lenne a péniszem, már akkor megérné.
Szóval nézd elkezdtem postásgumival kísérletezni és pár nap múlva a szexboltban kötöttem ki,vettem puha péniszgyűrűt(és mást is) ez azonnal vastagít.Erre eszembe jutott hogy kiskamasz koromban jelqingeztem már,utánaolvastam és újra elkezdtem csinálni.A péniszpumpa nagyon jól fejleszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!