Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már veletek úgy, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek úgy, hogy a párotok (vagy akár saját) szexuális teljesítménye a kapcsolat rovására ment?

Figyelt kérdés
mi volt a probléma??
2017. febr. 6. 00:13
 1/7 anonim ***** válasza:
85%

Volt. Halal bena volt es nem is akart tenni az ugyben. Igy 16evesen ez meg elemnt. Mire 18 lettem meguntam.

Elhagytam, aztan keresett egy 14 es fel evest akinek szinten eleg az o tudasa.

En csak miss 2 mpnek hivtam :D

2017. febr. 6. 00:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Mégis mitől volt olyan béna?
2017. febr. 6. 00:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Tenyleg tehetsege nem volt hozza. 3 ev alatt semmit se fejlodott. Onzo is volt de eleg ferfiatlan is. Pedig idosebb volt nalam.
2017. febr. 6. 00:36
 4/7 A kérdező kommentje:
Ez elég siralmasan hangzik, de tudjuk, a kor nem minden. köszönöm a választ! :)
2017. febr. 6. 00:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs, nem élek kapcsolatban.

"egy éjszaka nem éjszaka", pont mint a sör, de ha nagyon szar, sajnos hagyni kell menni.

2017. febr. 6. 07:38
 6/7 anonim ***** válasza:
46%

Folyton hisztizett az óvszer miatt (nem használhatok semmilyen hormontartalmú dolgot), de ebben az a vicc, hogy mikor nem volt rajta sem tudtam felállítani, vagy lelankadt két perc után.

Többször kértem, hogy menjen el orvoshoz, de neki semmi baja, én vagyok a béna.

Egy évig bírtam, hogy kb. minden aktusnál egy óráig csak azon szenvedek, hogy merev maradjon, aztán meg beteszi, kettőt húz és elmegy.

Mindezt 31 évesen...

2017. febr. 6. 08:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Önző volt, inaktív és orgazmus központú; férfi létemre számtalanszor megjátszottam az orgazmust, csak, hogy vége legyen már.
2017. febr. 6. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!