Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érzem magam beleillőnek a barátom társaságába. Félek, hogy előbb utóbb ez a kapcsolat rovására megy. Teendők?
Sziasztok! 8 hónapja vagyok együtt a barátommal. Nem olyan sokat de elég gyakran van olyan program ahol a társaságával vagyok együtt. Mielőtt találkoztam volna velük, a barátom mindig hangsúlyozta, h szerinte nagyon fontos, hogy egy barátnő/pasi a társaság része legyen , és nyitott mindenki mindenkire ami jó elképzelés, de picit másnak érzem magam mint amilyenek ők. Vegyes a társasága régi osztálytársakból is áll, idősebb lányok, vagy velem egyidősek, azok a tipikus arcoskodók, jófejek régóta benne vannak a társaságban, pusziskodók, de nem olyanok mint én. Jófejek velem, de nem érzem magam beleillőnek. Van még egy pár, ott a csaj új, na a barátom egyből hangoztatta h a csaj milyen jófej, milyen jóarc, hogy milyen poénos mindenki hogy megszerette. Igyekszem én is nyitott lenni, meg beszélgetni velük, de mindenki ilyen nagyon bulizós és nehezen találom a közös hangot. Főleg ha úgy találkozunk hogy csak pasik vannak. Múltkor piszkáltak is a haverjai és nem tudom.. nyáron tuti lesz olyan h együtt nyaralunk, de nem akarok egyfolytába a barátom nyakán lógni, viszont nem tudom hogy lehetnék nyitottabb, h jobban befogadjanak, bár nem vagyok olyan mint ők..
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!