Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Átlagosabb embereknél az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagosabb embereknél az első szex hogyan zajlik?

Figyelt kérdés

Két felnőtt huszonéves ember, átlagos szexuális múlttal, mondjuk 10-15 partner. Mi az ami első szexnél van vagy nincs? Mi az mit lehet és mi az ami más sok elsőnél? Pl. orális szex van? Ha igen akkor pl. mélytorkozhatok (mindig szoktam egyébként) vagy elsőnél nem kellene? A szájba élvezés már sok elsőnél? Anális szex?

Nektek általában mi az ami van első szexél? Azt se akarom, hogy prostinak nézzen, mikor kell bevezetni az ilyesmit? Jól is akarom csinálni, de túl profinak se nézzen.

2017. febr. 7. 12:13
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
De az IQ-d nyugtass meg, hogy átlag alatti...
2017. febr. 7. 12:14
 2/9 anonim ***** válasza:
85%

???

Huszonévesen a 10-15 szexpartner átlagosnak számít? :0

2017. febr. 7. 12:14
 3/9 anonim ***** válasza:
61%
Uristen. 15 partner. 22 vagyok es lassan feleseg de azt is banom h a kis ferjecskem elott egy masik fiuval voltam, pedig az is 3 evig tarott. Jesszumpepi
2017. febr. 7. 12:18
 4/9 anonim ***** válasza:
23%
10-15 partner átlagos? De bénák vagytok! Az átlagos 1000-nél kezdődik!
2017. febr. 7. 12:22
 5/9 A kérdező kommentje:

Az a fontos, hogy a lényeg átjött. Jah mégsem.

Fxt érdekel hogy kinek hány partnere volt, milyen egy átlagos első szex, ez a kérdés.

2017. febr. 7. 12:23
 6/9 anonim ***** válasza:
89%

Mindig a helyzet hozza, hogy mi történik. Forgatókönyvet gyártani a legnagyobb hülyeség, a spontaneitástól a legjobb a szex. Egyébként meg ha oda kerül a sor, akkor meg lehet beszélni. De az sincs kőbe vésve: volt olyan nő, aki mondta az elején, hogy a nyalás neki túl intim és azt csak hosszú kapcsolatban engedi; na alakítottam úgy a helyzetet, hogy nem tudott tiltakozni (mert én meg imádom) és onnantól már ő kérte, hogy csináljam, nem volt "túl intim" neki ;-)

Nálam egyébként minden szokott lenni első szexnél is, ami mindkettőnknek jól esik, nincs tabu. Bár én nem húszas, hanem negyvenes korosztály vagyok :-D

2017. febr. 7. 12:36
 7/9 kovpet ***** válasza:
56%

"Azt se akarom, hogy prostinak nézzen"

Szerintem ne kérj tőle pénzt és meg van oldva.

2017. febr. 7. 13:01
 8/9 A kérdező kommentje:
# 6, látszik is a válaszodból hogy nem huszonéves vagy. Köszi!
2017. febr. 7. 13:15
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem a legelsö 20 évesen volt, a lány 22 volt.

Kollégák voltunk,aztán egy szép hétvégén végül is találkoztunk egy buliban,mind ketten atom részegek voltunk. (Talán én kicsit jobban)

Mivel részeg voltam igy férfi létemre nem is igazán élveztem,nagyon nehezen tudtam elmenni,ami a csajnak végül is tetszett.

Ö irányitott mivel részemröl akkoriban új volt az egész szex téma.

Ö megengedte az anált is,és az alap hogy a vaginát is. Viszont lecumantani semmi képpen nem akart.

Szóval szerintem ahogy gondoljátok,csak is ti tudjátok eldönteni magatok hogy mi az ami elsöre belefér. Itt csak a saját fantáziátok szabhat határt,legalább is szerintem.

Ha te például felkinálod az anált is,nem hiszem hogy a srác vissza utasitaná.

2017. febr. 7. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!