Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez milyen komplexus?
Figyelt kérdés
A hozzám hasonló korú fiúkat kedvelem,de jóval "gyerekesebbeket",mint amilyen az átlag.Ezzel nem azt akarom mondani,hogy butább,csak ártatlanabb,édesebb.Ez azért szükséges,mert imádok anyáskodni.Ha lenne barátom,attól tartok,inkább úgy kezelném,mint a fiamat.Szívesen lennék a mamája.Ez abban merül ki,hogy szeretném kiskanállal etetni,pisiltetni,kiválasztani a ruháit és felöltöztetni,esténként fésülgetni a haját,mosogatni őt vízzel és szappannal,úgy elaltatni,hogy simogatom,még esetleg ki is törölném a fenekét.Fogócskáznék és bújócskáznék is vele.Mindent megtennék azért,hogy már-már betegesen ragaszkodjon hozzám,és a részemmé váljon.A szexet illetően is szeretném,ha kisfiús lenne.Legjobban a tudat indít be,hogy még olyan fiatal,mégis perverz.Minden féle dolgot kipróbálnék vele.Jó lenne,ha az ártatlan viselkedése ellenére is általában ő lenne a domináns fél,és alaposan megk*félne.Leszögezném,hogy sosem volt még barátom,ez az egész elméleti síkon mozog egyenlőre,mert irtó nehéz ilyen fiút találni.Láttam már pár ehhez hasonló kérdést,de nem igazán láttam konkrét választ.Ez milyen komplexus lehet? Lehet azért alakult ki,mert a szüleimmel nem vagyok jó viszonyban? Az apám 2 éves koromban lelépett,anyámmal pedig soha nem voltunk egy hullámhosszon.Sosem ölelgettem a szüleimet,sosem cseréltünk puszit.Nagyon hiányzik a szeretet,de ezt valamiért összekötöm a szexualitással,és elég bizarr az eredmény.Vagy ez normális? 18-1/l (köszönöm,nem kérek privátokat)2017. febr. 5. 21:51
1/5 anonim válasza:
Szerintem élvezni fogod ha milf leszel és vadászhatsz majd a fiatal kölykökre.
3/5 anonim válasza:
inkább keress olyan érett férfit, aki képes kulturáltan szerepjátékozni, illetve csinál neked igazi gyereket, aki felett anyáskodhatsz...
5/5 anonim válasza:
Beteg vagy! Aki mellett elszaladt már most az idő... Életed végégig ezt fogod kergetni, hogy jaj 14 évesen nem volt kis hülye nyomorék éretlen "barátod"? Máris 4év szerelmi élet hátrányban vagy és ez csak nőni fog, és te úgy leszel egyre aberráltabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!