Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisebbségi komplexus? Mentális betegség?
Sziasztok!
23 vagyok, és tavaly voltam nővel először, ráadásul egy év alatt két nővel volt dolgom. Kipróbáltam mindent, a nyalástól a dugásig. De máris kezdem elfejetni az élményt. Marhára tapasztalatlannak érzem magam.
Idén szeretnék párkapcsolatot. Valószínűleg lesz. Az a helyzet, hogy egyszerre vérzik a szívem, és rettegek, még az öngyilkos gondolatokig is eljutottam. Kijött rajtam a cuckold hajlam is. Ugyanis belegondoltam, hogy ha idén sikerül párkapcsolatba lépnem, ha a párom évekkel fiatalabb lenne nálam, már akkor is benne van a pakliban a mai világban, hogy egy csomóan dugták, tapasztaltabb, nagyobb farkú férfiak is megkapták, a gimiben is pasijai voltak. stb.
Morbid érzéseim vannak. Nem tudom leírni őket. Látom a középiskolás srácokat, és elképzelem, hogy van barátnőjük, és kevesebbnek érzem magamat.
Lassan nem érzem férfinak magam, mert nem volt rendszeres szexuális életem az utóbbi nyolc-tíz évben, ugyanis romantikus vagyok, és csak álmodoztam. De a nagy ő nem jött el, pedig lányok közeledtek hozzám, csak nem a valóságban éltem.
A másik kérdés, hogy úgy érzem, lemaradtam valamiről. Tényleg olyan fontos, hogy 14-23 éves korom között szexeltem, vagy sem? Most próbálom megoldani ezt a helyzetet, és tenni magamért.
Őszintén nem értem mi a kapcsolat az öngyilkosság a cuckold, a romantika és a tini szex hiánya és a mentális betegség között.
A kérdés se tiszta, hogy most mit szeretnél tudni.
Normális emberi életet akarok. Prosti vagy párkapcsolat? Hogyha mindkettőben a pénzedet akarják... az maga a pokol...
Na erről van szó. Azt akarom, hogy egy nő a férfit lássa bennem, és ne a pénzemért legyen velem, legyen az a barátnő,vagy más.
Miért akarsz ringyókkal összejönni?
Nem minden nő szexelt 100 pasival 23 éves koráig...
Én is 23 vagyok és 3 pasival szexeltem eddig, amiből a jelenlegihez hozzá is fogok menni.
Tényleg baj van a fejeddel, ha szerinted minden lányt már szétkúrtak előtted...
Tíz év magány, és szexmentesség a vágyakozás mellett, szeretetéhség, depressziós évek stb, kikészítettek.
Vajon a párom teljes értékű férfiként tud rám tekinteni, vagyis eltudja fogadni a férfiasságomat, ha véletlenül megismeri a múltamat? Nem szeretném elmondani, hogy csak tavaly voltam nővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!