Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők ti járnátok egy ilyen pasival?
Figyelt kérdés
Mit szólnátok ha párotok elmondaná hogy bőr fétise van,és nagyon felizgatja ha egy nő bőr/műbőr nadrágot visel.
Felizgulok nélkülük is a nőkre,de nagyban feldobná a szexet ha az előjáték során abban lenne ami szépen lekerülne róla.
Légyszi a korotokat is írjátok meg
24/f
2017. febr. 5. 17:33
11/17 anonim válasza:
38 vagyok, nem életstílusom, de kipróbálnám.
12/17 anonim válasza:
Szia! Szerintem kenyesztesd a parodat! Nekem a baratom imadja a fekete csipket, ugyhogy mindig van egy kis meglepi csipketangam v ilyenek :) szerintem nyugidtan szerezz be vmi szexy mubor cuccot, biztos orulni fog a parod 19/L
13/17 anonim válasza:
Gyakran hordok az ősz beköszöntével bőr nadrágot, bőrmellényt.
Kifejezetten élvezném ha a pasimnak is tetszene, és valamilyen izgató módon szedné le rólam.
20/L
14/17 anonim válasza:
Ha járnék vele, és minden más klappol, emiatt biztos, hogy nem szakítanék.Számomra nincs ebben semmi taszító. 39N
15/17 anonim válasza:
Huu en pedig azt elveznem ha latnam hogy izgatja a parom:) siman felvennem
16/17 anonim válasza:
Szerintem sincs ebben semmi rossz, ha akarná a párom, megtenném a kedvéért. :)
19/L
17/17 anonim válasza:
nem jarnek olyan pasival, aki azzal kezd egy kerdest gyakorin hogy: "ti jarnatok egy ilyen pasival?" ez a gaz, hogy igy akarsz csajozni, nem az, hogy milyen fetised van..
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!