Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szegedi egyetemista lányok, járnátok egy 32 éves pasival, vagy túl öregnek tartanátok magatokhoz?
Figyelt kérdés
2015. szept. 12. 11:51
1/5 anonim válasza:
bár még nem vagyok egyetemista (jövőre már az leszek),én nem tartanám túl öregnek...de ez természetesen sok mindentől függ,lehet valaki 32 évesen is éretlen...ez csak egy szám,megismerés után lehet csak eldönteni.
3/5 anonim válasza:
Nem tartanám én sem túl öregnek:)
4/5 LePeDő válasza:
Én nem szívesen jönnék össze egy nálam 12 évvel idősebb pasival, bocsi...
5/5 anonim válasza:
Öreg egy Andy Vajna korú pasas igen... ő valóban öreg. De egy 32 éves pasi hol öreg?
Akkor Cristiano Ronaldo is már 8n éve öreg, mert elmúlt 32 éves? Vagy Nyemar is öreg, mert ő is elmúlt 32...???? pfff!!!
32 felett aktív élsportolók vannak, ők mind öregek lennének??!!! :D
A 32 az nem 62 meg 72 azért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!