Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szegedi egyetemista lányok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szegedi egyetemista lányok, járnátok egy 32 éves pasival, vagy túl öregnek tartanátok magatokhoz?

Figyelt kérdés
2015. szept. 12. 11:51
 1/5 anonim ***** válasza:
bár még nem vagyok egyetemista (jövőre már az leszek),én nem tartanám túl öregnek...de ez természetesen sok mindentől függ,lehet valaki 32 évesen is éretlen...ez csak egy szám,megismerés után lehet csak eldönteni.
2015. szept. 12. 12:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Én nem tartanám túl öregnek:)
2015. szept. 13. 09:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem tartanám én sem túl öregnek:)
2015. szept. 13. 14:46
 4/5 LePeDő ***** válasza:
Én nem szívesen jönnék össze egy nálam 12 évvel idősebb pasival, bocsi...
2015. szept. 15. 08:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Öreg egy Andy Vajna korú pasas igen... ő valóban öreg. De egy 32 éves pasi hol öreg?

Akkor Cristiano Ronaldo is már 8n éve öreg, mert elmúlt 32 éves? Vagy Nyemar is öreg, mert ő is elmúlt 32...???? pfff!!!

32 felett aktív élsportolók vannak, ők mind öregek lennének??!!! :D

A 32 az nem 62 meg 72 azért!

okt. 30. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!