Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú társaim, volt már veletek is ilyen?
Ma nálam aludt a barátnőm, ez volt az első hogy együtt aludtunk, még nem szexeltünk, 2 hónapja vagyunk együtt. Én szinte egész éjjel semmit nem aludtam mert folyamatosan az járt a fejemben hogy de jó lenne szexelni. Egész éjjel állt a farkam. Ráadásul oldalán feküdt háttal nekem, nagyon izgató volt, mert én is az oldalamon fekudtem, úgy hogy a farkam a popsijahoz ért. De reggel látta hogy merev, és megfogta, igaz hogy boxeren keresztül de az is valami:)
Nektek volt ehez hasonló élményetek?:)
Szerintetek van esély arra hogy hamarosan szexelünk?:)
Ma is találkozunk, ma egy kicsit "erőszakosabb" voltam, mert csak ketten voltunk itthon, és csak boxer volt rajtam, és csókolózásnál direkt a testéhez érintettem. Próbáltam levetkőztetni, de csak bugyi, melltartóig sikerült:/ viszont rólam levette a boxer és kézzel csinálta:D
Am szerteintem azért nem akart meztelenre levetkőzni mert szégyenlős...Mit tudnék ezellen tenni?:)
Akkor erről van szó. Hagyd, hogy az ő tempójában haladjatok. Ne sürgesd. Úgy látom, lépésről lépésre halad a lány. Előbb együtt alvás, utána érintés alsón keresztül, érintés csupaszon, örömszerzés a számodra. Engedd, hogy felfedezze a testedet, aztán te is felfedezheted majd az övét. Pont ez lesz az izgalmas a szexben: a másik felfedezése, hol jó neki, mire reagál a teste, mit szeret inkább, mit nem szeret, mire vágyik, stb. Az érzések felfedezése az élmény. Előbb te is csak ismerkedj a testével, ne ronts ajtóstul a házba, pettinggel kezdjétek.
A lányok lassabban vetkőzik le a gátlásaikat. Is. És folyamatosan erősítsd az önbizalmát. Higgye el magáról, hogy vonzó. Szüksége van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!